Сензация! Лили Иванова със ВИП Брадър?! (Вижте как вървят преговорите)

Сензация! Лили Иванова със ВИП Брадър?! (Вижте как вървят преговорите)
Гласувайте за статията

Лили Иванова е получила повече от примамливо предложение от риалити формата.

Лили Иванова може да се окаже най-голямата сензацията в историята на Големия брат у нас. Примата на родната естрада вече е получила оферта да участва в новия сезон на ВИП Брадър през есента, научи kliuki.bg.

Лили Иванова е непреклонна за цената си

Лили Иванова е непреклонна за цената си

Напълно очаквано, певицата е получила предложение с най-големия хонорар, за какъвто досега никой от участниците не си е помислял. Става въпрос за цели 350 хиляди лева! Но, за Лили Иванова те са крайно недостатъчни. Тя е заявила категорично, че ще се навие да се хване за хорото, ако й преведат един милион в банковата сметка.

Засега продуцентите още умуват дали могат да си позволят да цакат тази космическа сума, за да привлекат най-известната родна певица. Имат още около месец-два, в които вратичката за преговори остава отворена, защото категоричен отказ няма. А ако Лили Иванова спечели с първото си изискване, то Нико Тупарев трябва да се готви да бъде залят с още десетки.

Засега певицата е споделила единствено, че няма да спи под един покрив с останалите съквартиранти и ще иска да й бъде доставяна специална храна. Дали ще се стигне до удовлетворяване на тези капризи или цената й ще се окаже непосилна, ще разберем скоро, пише hotarena.net.

Това не е първият път, в който Лили Иванова получава оферта да участва във ВИП Брадър. Продуцентите винаги й предлагат сума около 350 хиляди, а тя все отклонява с категоричното искане за цял милион. Засега и затова не сме я видели в Къщата. А и нищо чудно и този път да ни се размине.

След дни започва официалното отправяне на предложения към евентуалните бъдещи участници в риалити формата. Очаква се новият сезон да започне към средата на септември. До тогава ще чуем много спекулации около бъдещите ВИП-ове. А Лили Иванова май е доста голяма хапка за устата на продуцентите и ще се задоволил с треторазрядни звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар