Резил! Ани Салич изгони собственоръчно Бранко от дома им, срамът е пълен

Резил! Ани Салич изгони собственоръчно Бранко от дома им, срамът е пълен
1 (20%) 1 vote

Ани Салич направи последната крачка към окончателната раздяла със съпруга си.

Не е тайна за никого, че Ани Салич и нейният Бранко отдавна не са онова семейство за пример, което бяха преди години. Въпреки че имат две деца и 20 години съвместен живот зад гърба си, те не съумяха да запазят любовта си. А на новинарката съвсем й е кипнало и изхвърли като мръсно коте мъжа си, узна kliuki.bg.

Между Ани Салич и Бранко всичко е приключено

Между Ани Салич и Бранко всичко е приключено

Преди дни Ани Салич бе забелязана да товари огромни торби и сакове и тузарското си возило. Но, не, тя не се готвеше за семейна екскурзия. След минути се появи и съпругът й Бранко и стана ясно, че багажите са негови. Съдейки по броя и размера им, това са всички вещи на сърбина, който вече няма да обитава семейния дом в кв. „Манастирски ливади“.

От близо три години бракът на тв семейството бавно, но сигурно вървеше към своя окончателен край. Като причина за началото на краха се смята шавливият нрав на Бранко, който все задявал колежките в БТВ. Когато с Ани Салич се преместили в Нова, промяна не настъпила. Поне не към по-добро. Водещата на новините свалила халката си и повече не я сложила.

До този момент съпрузите се опитваха да залепят това, което е непоправимо счупено. Но явно вече са осъзнали, че няма смисъл повече да се измъчват, дори и заради Хана и Лазар. А новинарката е тази, която направила финалната крачка, изхвърляйки Бранко от семейното жилище. То остава за нея и децата, а сърбинът е отлъчен в ергенската си бърлога в „Овча Купел“, пише hotarena.net.

Ани Салич доставила багажа пред входа на новия дом на съпруга си и си тръгнала съвсем невъзмутима. Сякаш дори почувствала облекчение, но не и съжаление, че вече няма да живее с мъжа си. Двамата отдавна са поделили имуществото си и разводът им е просто формалност.

За Бранко е останала къщата в Рударци, където за последно преди няколко месеца семейството бе забелязана в пълен формат. Оттук нататък обаче, Ани Салич няма да бъде виждана там. Лазар и Хана не са ограничени откъм контакти с баща си, ако имат желание да ги поддържат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Резил! Ани Салич изгони собственоръчно Бранко от дома им, срамът е пълен”

  1. ВЕНИ

    апр. 20. 2017

    Отърва се горкият от тази македонска трътка.

Добавете коментар