Потрес! Ето какво търпи Ели на Миро, певецът е безмилостен!

Потрес! Ето какво търпи Ели на Миро, певецът е безмилостен!
3 (60%) 2 votes

Миро и Ели се венчаха, но животът им не потръгна по мед и масло!

Двойката Мирослав и Елица стана законно семейство преди 8 месеца, но проблемите им вече започнаха. Миро е с много тежък характер и Ели вече разбира това, научи Kliuki.bg.

Миро и Ели

Миро и Ели са странна двойка

Всъщност певецът има голям проблем с гнева и жена му си пати от това. Той много често й крещял за щяло и нещяло, което стресирало бизнесдамата.

Каризмата обаче стигал и по-далеч в яростта си. Той често чупел чинии, чаши или други предмети. Все пак обаче не си позволявал никога да удря съпругата си. Може би затова излизвал целия си гняв върху вещи.

Миро успявал да се справи с тези свои неприятни пориви само чрез алкохол. За да притъпи гнева си, той се напивал жестоко. Нещо, което Ели не одобрявала много, тъй като тя била от въздържателите в това отношение.

Като цяло двамата се различават доста по характер. Той е избухлив и арогантен, а тя е смирена и доста сдържана. Това обаче не им пречи да са семейство.

Всъщност Елица не се налага да търпи гнева на Миро за дълго, понеже все още живее отделно от него. Певецът се е установил в София, докато тя продължава да живее в Лондон.

Това се счита за най-странното в тяхната връзка. Много рядко може да се види женена двойка, която не дели един покрив за постоянно.

Имаше слухове, че този брак е просто фарс и с него Миро е целял да си изчисти имиджа на мъж с „обратни“ предпочитания. Това обаче не е доказано и засега певецът и бизнесдамата твърдят, че са лудо влюбени един в друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар