Слави Трифонов променя играта: Сам ще съм си шеф! (Задава ли се нова телевизия?)

Слави Трифонов променя играта: Сам ще съм си шеф! (Задава ли се нова телевизия?)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е готов на крайни мерки срещу цензурата, която му се налага.

След като предаването му бе спряно за втори път от ефира на БТВ, търпението на Слави Трифонов вече е на ръба. Той сам оповести, че му е голям зор да работи със сегашната телевизия, по която се излъчва. Просто има договор, който трябва да изпълнява. Затова шоуменът само чака да бъде цензуриран за трети път, научи kliuki.bg.

Слави Трифонов е готов на крайни мерки

Слави Трифонов е готов на крайни мерки

Както стана ясно, при подобно действие от БТВ, Слави Трифонов ще прибере цели 10 милиона неустойка. Той вече знае в какво ще вложи тези пари. Не че страда от липса на средства, но ще бъде още по-голямо отмъщение. Шоуменът и екипът му обсъждат няколко евентуални бъдещи хода, сред които един буди особен интерес.

Дългия и редколегията обмислят да създадат собствена телевизия! Така няма да се притесняват, че „някой отгоре“ ще им казва какво могат да правят и говорят и какво не. те вече имат изградена концепция как би изглеждал новият играч на тв пазара у нас. Водят се дори първични преговори за чужди продукции, както и с различни професионалисти, които да се включат в екипа на бъдещата телевизия, пише bgdnes.bg.

Със сигурност, ако бъде реализиран, каналът на Слави Трифонов ще тръгне със сериозна заявка да бъде най-провокативната и свободна медия в България. Дългия има сериозни връзки в медийните среди, а и може да обезпечи финансово собствена телевизия. Основният проблем и да намери достатъчно хора, които да бъдат хем екип, хем последователи на неговите идеи.

Също така, той трябва да получи честота от КРС, а в днешната натоварена медийна среда това може да се окаже затруднение. Особено, ако някой иска нарочно да го затрудни. Откъм гледаемост, Слави Трифонов няма никакви притеснения, защото има достатъчно фенове, както се видя и на инициирания от него референдум. Дори в социалните мрежи хората приветстват идеята за собствена телевизия, която да разруши статуквото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар