Тотален шок: Тази истина за булката на Фики Стораро е изумителна!

Тотален шок: Тази истина за булката на Фики Стораро е изумителна!
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро се оказа истински мюсюлманин, спазва всичко според религията си!

Не е тайна, че мъжете, изповядващи исляма, желаят да се оженят за непорочни дами, за да може те да бъдат първите и единствени в живота им. Оказва се, че Фики Стораро не прави изключение, научи Kliuki.bg.

Фики Стораро и Гюджан

Жената на Фики Стораро е истинско бижу за всеки мъж

Булката на Издислав досега не е познала мъжка ласка, не и по начина, по който една жена може да забременее. Тя пази своя храм на любовта за първата брачна нощ, пише в. „Уикенд“.

Гюлджан също е мюсюлманка и за нея е много важно да се омъжи невинна. Разбира се, дали е изцяло невинна, не се знае.

Говори се, че красавицата все пак е правила това-онова с Фики Стораро. Естествено, това е нормално за една влюбена двойка, дори е странно, че не са правили вече абсолютно всичко.

Сватбата на Фикрет с Гюлджан ще бъде в края на лятото и се очаква да бъде направена според мюсюлманските традиции. Двойката ще вдигне голям купон, на който ще има танци и доста храна.

Семейството на Фики Стораро харесва много Гюлджан. Счита се, че това е така поради нейната непорочност. Условие, което във фамилията много държали да се спазва.

Именно затова Тони Стораро и компания хич не харесваха Преслава. Певицата е известна с разюзденото си поведение, а точно това не бива да притежава жената на Фики, считат близките му.

Майката на Фикрет също се е омъжила за баща му невинна. Тя също е била много млада и се предполага, че друг мъж не е познала никога. Това е желанието и на сина й спрямо неговата съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар