Ври и кипи в Нова телевизия: Нюзрумът е като разбунен кошер след новината, че…

Ври и кипи в Нова телевизия: Нюзрумът е като разбунен кошер след новината, че…
Гласувайте за статията

В Нова телевизия тези дни стана страшно, журналистите не са на себе си!

Нова телевизия е заприличала на разбунен кошер, навсякъде ври и кипи. Това разкриха източници от кухнята на медията и разказаха, че журналистите в нюзрума са като полудели.

Нова телевизия

В Нова телевизия ври и кипи, репортерите под пара

Във всяка свободна минута из коридорите се шушука за новината, свързана със състоянието на шефката на отдел „Новини и актуални предавания“ Дарина Сарелска. А именно, че последната е страшно зле след скандала с Васил Иванов.

И дори е тръгнала на психиатър. „От седмица-две Дарина е започнала да се среща с много добър психолог. Нейна близка приятелка, която прави всичко, за да й помогне. Дори й е изписала успокоителни, защото Сарелска почти не може да мигне“, коментират източниците.

Припомняме, че разследващият журналист Васил Иванов напусна с публичен скандал Нова телевизия. Като обвини лично Дарина Сарелска в недопустима цензура, свързана със задкулисните й игри с политици и високопоставени особи.

Иванов вече получи договор за работа при Слави Трифонов и оттам ще продължава да изнася фактите си пред цяла България. Това сринало Сарелска дотам, че тя не искала нито да яде, нито да спи.

„Дарина беше принудена от ръководството да си вземе три дни отпуск, докато беше целият този шум. Но като се върна на работа, изглеждаше отчаяно. Опитва се да се държи и да изглежда силна, но един поглед е достатъчен, за да разбереш, че е зле. Особено торбичките и сенките под очите й, страшно нещо са“, коментират източниците.

Дарина Сарелска понесла много тежко скандала с Васил Иванов, потърсила дори помощ

Колегите й се тревожели не само за нея, но и за това как целият този панаир ще се отрази върху рейтинга на Нова телевизия. А оттам върху предстоящата й продажба, както и върху личните им възнаграждения оттук нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ври и кипи в Нова телевизия: Нюзрумът е като разбунен кошер след новината, че…”

  1. Йееееееееееее

    май 10. 2017

    За да заемаш такъв пост се иска силен характер и здрави нерви. След като се срина от един обикновен репортер, значи не е за това място. Едва ли някой ще заплаче за нея

  2. 133

    май 10. 2017

    ДА Я ЗАКРИВАТ ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ И ДА ВИДИМ ПРОСТАКЕСИТЕ -ВОДЕЩИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ?

Добавете коментар