Жесток крах за Люси Иларионов и Ани Хоанг, ето какво ги сполетя!

Жесток крах за Люси Иларионов и Ани Хоанг, ето какво ги сполетя!
4.3 (86.67%) 3 votes

Люси Иларионов и Ани Хоанг изпитват трудностите на живота!

Съвместният живот на Люси Иларионов и Ани Хоанг не им вещае нищо лесно за в бъдеще. Двойката живее на семейни начала от години, но от известно време е във финансова криза, научи Kliuki.bg.

Люси Иларионов и Ани Хоанг са зле финансово

Люси Иларионов и Ани Хоанг го закъсаха за пари

Режисьорът и певицата имали страшно много задължения към различни банки, както и заеми към приятели. Те просто не знаели как ще ги връщат и затова в момента са съкратили всички възможно разходи.

Доказателството е евтиният видеоклип на Ани, който излезе наскоро. Той е заснет с мобилен телефон, а освен това фолк дивата няма нито прическа при скъп фризьор, нито гримьор е пипал лицето й.

Люси похарчи целия си хонорар от „ВИП Брадър“ за операцията на стомаха в Турция. Тя го втали и го направи доста по-привлекателен.

Режисьорът има непредвидени разходи и по адвоката, на когото плаща да го защитава по делото с Моника Валериева. Плеймейтката го съди за нанесена обида в Къщата.

Въпреки това, явно Людмил не си е взел поука, защото в парчето към въпросното видео Ани директно пее за някаква Моника, която практикува древна професия. Това е директен намек за плеймейтката.

Люси Иларионов и Ани Хоанг щяха да се венчаят преди месеци, но финансовият крах им развали плановете. В момента те надали биха могли да си позволят пищната сватба, за която мечтаят и двамата.

Освен всичко друго двойката вече иска и дете, което би увеличило още повече разходите им. Предполага се, че точно заради това все още не са станали родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар