След победата на Евровизия 2017: Тъжната истина за Салвадор Собрал разплака света!

След победата на Евровизия 2017: Тъжната истина за Салвадор Собрал разплака света!
Гласувайте за статията

Португалецът Салвадор Собрал разтърси света след фурора на Евровизия 2017!

Евровизия 2017 се оказа паметна за България. Нашето момче Кристиан Костов застана на почетното врото място и беше само на косъм от голямата победа. За крехките си 17 години, той направи това, което никой друг досега не успя да направи.

Евровизия 2017

Браво на Салвадор Собрал! Спечели Евровизия 2017 въпреки страшното си сърдечно заболяване

Сревнение има единствено с уникалната Крисия, която обаче се нареди на второто място на детската, а не на редовата Евровизия. Затова и класирането на Кристиан Костов може да се нарече с пълно право нечувана победа.

Големият фаворит на Евровизия 2017 обаче е Салвадор Собрал. 27-годишният португалец спечели гласовете на зрителите от цяла Европа с наистина нежното, различно и повече от красиво изпълнение на песента си „Любов за двама“.

Болшинството от зрителите по света са убедени, че победата на Салвадор е напълно заслужена. Часове след края на Евровизия 2017 в събота обаче, тъжната истина на победителя разтърси всички и разплака мнозина.

Оказа се, че младият мъж има тежко сърдечно заболяване и се нуждае от възможно по-спешна трапсплантация. Заради здравословните си проблеми той дори пропуснал първата седмица от репетициите в Киев. Салвадор от години има порок на сърцето, но самият той категорично е забранил истината да излиза в медиите.

„Той пя невероятно, той е повече от талантлив. Наистина е болен, но никога не си е правил пиар от това. Разбрахме за състоянието му по-късно, а то упорито се криеше от журналистите до самия край на Евровизия, че и след това“, каза и нашето момче Кристиан Костов.

Припомняме, че след победата, Салвадор се качи на сцената, където отново изпя песента си, но този път със своята сестра Луиза. Стискаме му палци, поздравяваме го и му желаем скорошно оздравяване и много късмет!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар