Бориса разкри гаджето си, заедно са от 2 години! (защо определя връзката си с Андрей за крах)

Бориса разкри гаджето си, заедно са от 2 години! (защо определя връзката си с Андрей за крах)
Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева най-после проговори за личния си живот!

Моделката Бориса Тютюнджиева повече от две години стоеше далеч от медийното внимание. При това съвсем целенасочено. За първи път тези дни тя реши да проговори и да разкрие някои неща от живота си досега. А после отново да замлъкне.

Бориса

Бориса Тютюнджиева е влюбена отново

Бо призна, че не е сама. От две години тя има мъж до себе си, но не иска и да чуе да разкрива повече подробности за него и връзката им. „Да, имам човек и то с главно Ч. Обича ме и ме кара да се чувствам щастлива всеки Божи ден. Повече от това няма да измъкнете от мен“, смее се Тютюнджиева.

Решението й си има конкретна и напълно основателна причина и тя се нарича Андрей Арнаудов. Припомняме, че двамата с продуцента се загаджиха след участието й в „Къртицата“. И бяха заедно повече от година.

Към днешна дата обаче, за Бориса Тютюнджиева тази връзка е била равносилна на крах. И не иска това да се повтори никога повече докато е жива.

„През онези дни и с онази връзка осъзнах, че не можеш да бъдеш щастлив, когато си постоянно в очите и устите на хората. Колкото и да се обичат двама души, ако са постоянно следени под лупа, в един момент всичко отива по дяволите. С Андрей се опитвахме да се крием, но или не се получаваше, или всички си измисляха. Смятам, че тази връзка беше добър урок и за двама ни“, признава красавицата.

Наскоро тя се завърна от Малдивите, където била поканена да участва в заснемането на реклама на чай за отслабване и детоксикация, известен вече в цял свят. Не уточвява обаче, дали новият й приятел е бил с нея в това чудно кътче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар