Мариан Бачев е съсипан: Не може да приеме случилото се с детето му! (истината за малката Косара го разби)

Мариан Бачев е съсипан: Не може да приеме случилото се с детето му! (истината за малката Косара го разби)
4.3 (86.67%) 3 votes

Мариан Бачев не е на себе си след този кошмар и с пълно право!

Актьорът от „Шоуто на Слави“ Мариан Бачев е тотално ошашавен и вече дни не може да мигне. Причината за ступора, в който е изпаднал, е случилото се с малката му дъщеричка Косара.

Мариан Бачев

Мариан Бачев е смазан, в задънена улица е

За огромен късмет, най-важното е налице – детенцето е живо и здраво. Кошмарът на родителите му обаче започнал, когато категорично им отказали да го приемат в детска градина.

Припомняме, че Мариан Бачев е основен и много ценен кадър при Слави Трифонов. Времето му е запълнено с репетиции, записи на предаването, а и отделни ангажименти в театъра. Последното важи и за чаровната му съпруга Милена, която също се разкъсвала между семейството, грижите за децата и работата.

Бачев и Милена от дълго време хукнали по мъките – да уреждат настаняването на Косара в детска градина. Те извадили всички необходими документи, но впоследствие се оказало, че детето им не е класирано. Не отговоряло на критериите, разбираш ли?!…

„Не мога да не споделя радостта си, че като 41-годишен софиянец, откакто е завършил висшето си образование, не е спирал да работи, да плаща данъците си и осигуровките си, и второ му дете не е класирано за детска градина!”, това написа в социалната мрежа Мариан Бачев.

А хората около него разбират напълно страховете и нервите му. Двамата с Милена не могат да си позволят лукса за детегледачка, а и няма как да изоставят работата си. Пита се кой ще гледа малката Косара и как ще се справят оттук нататък.

„Всеки, който има дете и работи, ще ги разбере. Това е страшен ад за всяко семейство. На практика си в безизходица, ръцете ти са вързани“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариан Бачев е съсипан: Не може да приеме случилото се с детето му! (истината за малката Косара го разби)”

  1. ВЕНИ

    май 18. 2017

    Бабите майка ,бабите ,там е спасението Важно е че детето е добре останалото е бял кахър.И ние сме минали през тия тревоги ,така че не сте първите нито последните.Стига сте ревали имате пари плащайте и това

Добавете коментар