Кристиан Костов просълзи България с решението си: Емигрирам! (Вижте причината)

Кристиан Костов просълзи България с решението си: Емигрирам! (Вижте причината)
5 (100%) 1 vote

Кристиан Костов прави всичко по силите си, за да напусне България час по скоро.

Останалият на второ място на тазгодишната „Евровизия“ Кристиан Костов няма да има особено време да се порадва на народната любов, с която го заля цяла България. Европейският песенен конкурс за него бе само началото на една бляскава кариера, чието продължение ще бъде извън страната, узна kliuki.bg.

Най-хубавото за Кристиан Костов тепърва предстои

Най-хубавото за Кристиан Костов тепърва предстои

Наскоро Кристиан Костов сподели, че кандидатства в най-престижния американски колеж „Бъркли“. Всичко засега минава по мед и масло и талантливото момче е прието в учебното заведение, което дори ще покрие половината от таксата му. А ако първата година покаже завиден успех, изцяло ще бъде освободен от огромната сума.

Става дума за 50 хиляди долара на година. Това е непосилна сума за Кристиан Костов и семейството му. Той не е спечелил особено от пеене, а баща му е готов да тегли огромен заем, за да го прати да учи зад океана. Но момчето не иска да причинява това на родителите си. Затова е решен догодина да пробва шанса си и да даде всичко от себе си, за да спечели пълна стипендия.

За целта, обаче, Крис трябва да вземе две години в училище за една. Това си е голямо предизвикателство, особено когато е съчетано с куп други ангажименти. След грандиозния успех на „Евровизия“, сега той заляга сериозно над учебниците, пише hotarena.net.

Тъй като тази година няма как да смогне с целия материал, Кристиан Костов оставя американската си мечта за догодина. От университета са му заявили, че ще го изчакат до есента на 2018г. заради оправдателната му причина, но след това офертата отпада. Така че, на хлапето му предстои още една доста напрегната година!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кристиан Костов просълзи България с решението си: Емигрирам! (Вижте причината)”

  1. miroslava

    май 18. 2017

    Verno prili4a na patrashkova

Добавете коментар