Шок: Край с Мария Илиева, феновете не искат да повярват!

Шок: Край с Мария Илиева, феновете не искат да повярват!
Гласувайте за статията

Мария Илиева има много почитатели, което е причината много от българите да се молят да не изпълни намеренията си!

Певицата Мария Илиева най-после намери истинската любов, но тя се оказва твърде скъпа за нея. Поп дивата ще трябва да избира между любимия мъж и своята кариера, научи Kliuki.bg.

Мария Илиева

Мария Илиева избира между Георги и кариерата

Както писахме, отскоро изпълнителката на „Нищо“ има връзка с 26-годишния Георги Михайлов. Той е студент в Белгия, където живее и цялото му семейство.

Въпреки че са заедно не от отдавна, Жоро бил луд по Мария, както и тя по него. Той обаче не искал и да чува за България и възнамерявал да остане завинаги емигрант в Белгия.

Затова Георги заставил певицата да избира. Ако иска да останат заедно, тя ще трябва да се пренесе в чужбина при него.

В момента Мария Илиева обмисляла цялата ситуация, но засега везните клонели именно в посока напускане на България. Нещо, което направо ще разбие феновете й.

Ако поп дивата си тръгне от родината си, това ще бъде краят на кариерата й. Не е ясно какво ще работи зад граница обаче, тъй като там едва ли ще може да се издържа само с песните си, понеже българският пазар е малък.

Всъщност в Белгия Мария може да не се наложи изобщо да работи. Георги произлиза от много богато семейство, което осигурява висок стандарт и на него.

Младокът не работи нищо в момента и само учи. Той няма нужда от работа, защото семейството му е пълно с пари.

Така че Жоро е много изгодна партия и Мария Илиева надали ще я изпусне, дори и да жертва кариерата си.

Според запознати, преди 10 години певицата е щяла да остане тук и да продължи да пее, но вече нещата са се променили. Тя започнала да се отчайва, че някога ще има семейство и затова гледала да не изпуска всеки мъж, в когото се влюбва.

Не се знае дали родителите на Жоро биха приели за снаха жена, която е по-възрастна от сина им с цели 13 години. От това също зависи преместването на Мария Илиева в Белгия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Край с Мария Илиева, феновете не искат да повярват!”

  1. Кетрин

    май 20. 2017

    Направо са като Гришо и Шерцингер. Голямата любов, като се озове Гришовица в първата кръчма и овършава наличните мачовци, не подбира бело, черно, кафяво… Мара е същата.

Добавете коментар