Психар побърка Лили Боянова: Или си моя, или си ничия!(Водещата трепери за живота си)

Психар побърка Лили Боянова: Или си моя, или си ничия!(Водещата трепери за живота си)
5 (100%) 1 vote

Лили Боянова е в ступор

Лили Боянова не е на себе си от това, което я връхлетя. Водещата на новините по Би Ти Ви изпадна в паника. Тя е едно от най-красивите лица в родния ефир. Но новинарката е пропищяла от пощурял фен. Психопатът не спира да я преследва и заплашва. Първоначално вманиаченият мъж не спирал да я ухажва.

Лили Боянова

Лили Боянова живее в кошмар

В началото водещата приемала вниманието му като комплимент. Лили Боянова има хиляди последователи в социалната мрежа. Но не отговаряла почти на никой. Въпросният мъж обаче рязко се отличавал от останалите.

„Само като си отворя очите и те виждам насреща. Става ми много хубаво. Винаги твой”, пишел й непрекъснато той. Маниакът дори си позволил да й изпраща цветя в нюзрума.
Нахалството му стигнало дотам, че й издирил телефона и започнал да й звъни непрекъснато. Като не се съобразявал дали е вечер, нощ или рано сутрин.

Обожателят й се обяснявал в любов, като настоявал да се видят лице в лице. Но съобщенията, които изпращал, били с фалшив номер, профилът му също не бил неговия. Въпреки грубата провокация, новинарката отказвала да се срещне с него. Тя нямала навик да се вижда с непознати. Тогава започнал кошмара й.

Моментално от доброжелателен фен, той се превърнал в агресивен тип. Започнал да я заплашва, че ако не отговори на чувствата му, ще я застигне нещо лошо.

Непрекъснато сипел обиди и закани по телефона. Заплашвал я, че ако не отговори на чувствата му, ще я пресрещне пред телевизията, за да се разберат. „Обещавал” й , че ще й се случат неща, за които никога не е подозирала.

„Ако не станеш моя, няма да бъдеш никоя”, непрекъснато повтарял психаря. Лили Боянова е стресната не на шега. Тя решила да се обърне към полицията, за да се отърве от набезите на чалнатия тип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар