Браво! Бориса Тютюнджиева доказа, че няма цена

Браво! Бориса Тютюнджиева доказа, че няма цена
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева не се продава под каквато и да е форма, това вече е напълно ясно!

Манекенката Бориса Тютюнджиева винаги е твърдяла, че парите не са водещото в нейния живот, но най-после го доказа. Хубавицата всяка година отказва какви ли не предложения за участие в риалити предавания, научи Kliuki.bg.

Бориса Тютюнджиева няма цена

Бориса Тютюнджиева не се продава

В последните 3 години Бо е била канена непрестанно във „ВИП Брадър“, но е отхвърлила всички оферти. Тя ненавиждала това шоу и за нищо на света не искала да се вижда в него.

„Откакто участвах в „Къртицата“, постоянно ме канят в риалити предавания. Не видях в нито едно от тях моята концепция и затова отказах всичко.“ – споделя Бориса Тютюнджиева.

Според близките й, менекенката много се дразнела на Брадъра, защото не си падала по стоенето и говоренето на безсмислици, докато умира от скука.

„Аз съм деен човек, трябва да правя постоянно нещо. Само така, за да ме дават по телевизията, няма да участвам никъде.“ – казва още Бо.

Красавицата е отказала умопомрачително високи като заплащане оферти от Нико Тупарев. След като не успял да я вкара във „ВИП Брадър“, продуцентът опитал да го направи в „Биг Брадър Ол Старс“, но пак ударил на много твърд камък.

Участието на Бориса в Големия Брат е толкова желано от продуцентския му екип, тъй като тя имаше връзка с Андрей Арнаудов и евентуално може да разкаже нещо повече за него. Именно на този принцип в Къщата през последната есен влезе Надя Иванова.

Бориса Тютюнджиева обаче дала ясно да се разбере, че не й е за парите, а би участвала в предаване само ако то е интересно за нея. Нещо като „Къртицата“ например, където имаше много изпитания за участниците.

Красавицата открай време върти бутик за дрехи и това са основните й доходи. Затова се очакваше, че няма да пропуска всеки шанс за още пари, но тя доказа, че няма цена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар