Асен Блатечки втрещи с признание: Аз изневерих на Катерина, а тя ми купи кола!

Асен Блатечки втрещи с признание: Аз изневерих на Катерина, а тя ми купи кола!
5 (100%) 3 votes

Асен Блатечки се чувства истински грешник пред жена си Катерина Горанова.

Актьорът и режисьор Асен Блатечки предизвика истинска сензация, появявайки се на премиерата на филма си „Бензин“ по ръка със законната си жена. Катерина е видимо променена, разхубавена и подмладена, а всичко около звездата я обичат. И явно има защо, научи kliuki.bg.

Асен Блатечки сега е по-нисък от тревата

Асен Блатечки сега е по-нисък от тревата

Асен Блатечки разкри, че идеята за филма „Бензин“, който е БГ версия на „Бързи и яростни“ е дошла спонтанно. А поводът е мил жест от страна на Горанова. тя е дарила неверния си, но явно доста обичан съпруг, със спортен автомобил. Актьорът открай време е запален фен на моторите. Но покрай подаръка си се е запалил и по адреналина на четири колена. Затова и е решил да го филмира.

Катерина също участва в създаването на хитовата лента и всички колеги на мъжа й я обожават. Видимо съпрузите са успели да изгладят отношенията си, макар че между тях вече стои и едно извънбрачно дете. А Асен Блатечки не спира да се посипва главата с пепел как е могъл да изневери на такава прекрасна жена, която винаги е имал до себе си.

„Когато вярваш на някого така, както го правя аз, нямаш проблем да те режисира най-близкия ти човек“ – така се обясни в любов секссимволът на родното кино на своята Катя на премиерата на „Бензин“. Двамата явно са по-добър тандем в работата, отколкото в любовта. Но и там силната връзка помежду им не позволява да бъдат дълго разделени, пише hotarena.net.

Асен Блатечки направи мини турне в страната, за да презентира лентата, която се очаква да разбие всички класации. Сега той е още по-сигурен в успеха си, защото знае, че има силното рамо на любящата си съпруга, която е и доста успешен професионалист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Асен Блатечки втрещи с признание: Аз изневерих на Катерина, а тя ми купи кола!”

  1. ОЛЯ

    май 19. 2017

    При положение че нямат сключен брак не може да се каже ,че му е съпруга ,а че съжителства с нея.Тая жена има манталитет на подценяваща се изтривалка.Това показва нагледно какво означава да страдаш от ниско самочувствие и да позволяваш на мъжа ,който дори не иска да сключи брак с теб да те унижава и подиграва с теб публично

Добавете коментар