Война в „Капките“: Йорданка Христова вдигна мерника на Деси Слава!

Война в „Капките“: Йорданка Христова вдигна мерника на Деси Слава!
4.5 (90%) 2 votes

Йорданка Христова и Деси Слава не са в никак добри отношения от известно време!

Две певици са във война. Това са естрадната ветеранка Йорданка Христова и фолк дивата Деси Слава. От няколко седмици те не могат да се понасят, гласи последната клюка.

Йорданка Христова е против Деси Слава

Йорданка Христова е в конфликт с Деси Слава

Данчето от известно време непрестанно си намира повод за критика срещу изпълнителката на „Лъжа“. Това никак не се харесва на втората, но няма избор, при положение че е само участник, а колежката й е жури.

Според слуховете, Йорданка Христова завидяла на Деси, че изпълнява така добре песен на Райна Кабаиванска. Самата естрадна изпълнителка се опитвала неведнъж да го направи, но все не успявала да го докара както трябва.

Въпреки че Данчето е легенда в българската музика, Деси Слава също показва не по-малко талант и това не се харесвало на бившата на Фидел Кастро. Ето защо двете в момента си разменят постоянно нелицеприятни реплики.

Като цяло това е поредният удар за Деси в „Като две капки вода“. Единствено Виктор Калев от журито остана на нейна страна.

Както е известно, Фънки още в началото показа неприязънта си към русокосата певица, а и е ясно, че той ненавижда изцяло жанра, в който тя се изявява. Все пак миналата година същото отношение демонстрира и към Преслава.

Сега и Йорданка Христова вече не харесва Деси. Говори се, че двете даже се подминавали, когато се видели зад кадър, дочу Kliuki.bg.

Всичко това обаче не спира шампионката на „Биг Брадър Ол Старс“ и тя продължава да се стреми към победата в „Капките“. Деси Слава по принцип е много амбициозен човек и критиките не могат да я смяжат, макар да изглежда доста чувствителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар