Шок: Лъсна истината за брака на Константин и Надя, вижте я!

Шок: Лъсна истината за брака на Константин и Надя, вижте я!
4 (80%) 3 votes

Константин и Надя са двойка от доста време, но това не им пречи да продължават с изявите си отпреди брака!

Бракът на Константин и Надя се оказва доста разкрепостен. Двамата имат две деца, но това не ги спира да мърсуват поотделно, научи Kliuki.bg.

Константин и Надя

Константин и Надя са доста разкрепостени

Коцето и блондинката се били уговорили, че могат да поддържат отворен брак и пак да са щастливи. Те често вкарвали в леглото си други хора и дори не го криели от брачния си партньор.

Идеята дошла от изпълнителя на „Черна роза“. Тъй като още от самото начало не успявал да се въздържи и кръшкал редовно на Надежда, той предложил на съпругата си да имат отворен брак.

В началото русокосата красавица се възмутила, но като видяла, че мъжът й не спира да спи с други, решила и тя да се възползва от това. Така приела предложението на Коцето и оттогава двамата живеят в хармония.

Константин и Надя като цяло били доста нестандартни в любовта. Те постоянно си измисляли разни интересни неща, с които поддържали пламъка в леглото.

Даже се говори, че Коцето и Надежда прибягвали до методите на Анита Мейзер, заради които тя влезе в затвора. Разбира се, те го правели малко по-умерено, за да не пострада някой, както постарада Николай Димов, който се спомина.

Въпреки че има позволението на жена си, Константин често я обиждал с избора си на любовници. Така например преди месеци той отново си легнал с бивщата си Райна, която Надя ненавиждала и искала да я вижда само далеч от певеца.

Явно обаче формулата на отворения брак върши работа, защото двойката е много щастлива и дори вече мисли за още едно дете. То ще бъде под номер 3 в семейството им.

„Обожавам децата и това ми липсваше много преди. Сега ми е паднало, ще правя колкото се може повече.“ – разправял Коцето пред всичките си близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар