Кичка Бодурова удиви всички: Певицата се „оправя“ сама на 61 г.

Кичка Бодурова удиви всички: Певицата се „оправя“ сама на 61 г.
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова все още не е забравила що е то ласка!

Певицата Кичка Бодурова продължава да удивява всички. Бившата брадърка се оказва жадна за удоволствия дори на тази възраст и го доказва, научи Kliuki.bg.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова се оказа много палава дори и на 61 г.

Кичето си е закупила изкуствено мъжко достойнство, съобщи в. „Таблоид“. Покупката й е струвала 160 долара и й е била доставена на адреса й в САЩ.

Все още няма информация дали певицата го е изпробвала вече, но най-вероятно и това се е случило. Нещо, от което тя дори не се срамува.

Кичка Бодурова от години ползвала такива играчки и не смятала, че трябва да го крие. Тя си падала по нестандартното в любовната игра, като даже някои мъже трудно й смогвали.

Естрадната изпълнителка дори си била донесла играчката във „ВИП Брадър“, но не посмяла да я използва там. Тя се стреснала, че ако другите научат, ще я направят на пух и прах, понеже там почти всички я мразеха.

Кичка е вече на 61 г., но не спира удоволствията в хоризонтално положение. Тя неслучайно навремето имаше славата на една от най-разкрепостените известни жени.

Самата певица намекна в автобиографичната си книга, че е имала вземане-даване с прочути мъже. Разбира се, за да го напише, тя едва ли се срамува.

По принцип Бодурова била доста модерна жена. Макар да е израснала в едни други времена, тя разсъждавала като 30-годишна дама.

Красотата на Кичка е безспорна и това я е правело апетитна хапка за много мъже през годините. Тя има четири брака и трима съпрузи, което говори достатъчно в тази насока.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар