Лили Иванова показа, че в нея бие сърце на добър човек!

Лили Иванова показа, че в нея бие сърце на добър човек!
5 (100%) 2 votes

Лили Иванова все пак не е толкова самозабравила се, за каквато я считат!

Примата Лили Иванова отдавна е обсъждана като една от най-алчните известни личности у нас. Това обаче явно не е съвсем така, както се разбира от новото разкритие за нея, научи Kliuki.bg.

Лили Иванова

Лили Иванова помага на сираци

Оказва се, че певицата дарява пари за благотворителност. Тя от около 20 години прибира пенсия, която дава на дом за сираци, пише в. „Таблоид“.

Парите, разбира се, не са много, а от порядъка на 200 лв. Според слуховете обаче, това е само малка част от онова, което Лили Иванова дарява.

Предполага се, че по този начин примата компенсира по някакъв начин липсата на деца в живота си. Тя така и не стана майка, което се счита за най-голямата й болка.

Все още не е ясно официално защо Лили остана бездетна, но версиите са много.

Според някои, тя е толкова вглъбена в кариерата си, че е забравила за семейство. Други пък говорят, че певицата има физически проблем, пречещ й да зачене.

Истината остава някъде там, но е хубаво, че изпълнителката на „Ветрове“ помага на нуждаещи се деца.

Лили Иванова от много години е силно критикувана, че иска огромни хонорари за своите участия. Не се знае обаче дали чрез големите суми, които прибира, не помага на хора, изпаднали в беда.

Певицата наскоро закова 78 г., поне официално, но продължава да работи усилено. Мнозина са тези, които са я укорявали, че не се е отказала от пенсията си, но сега разбираме защо. Дано парите, които е дарила, да са отишли по предназначението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар