Никол Станкулова е съсипана, Венета Райкова разби живота й!

Никол Станкулова е съсипана, Венета Райкова разби живота й!
3 (60%) 5 votes

Венета Райкова срина мечтите на синоптичката на Нова!

Никол Станкулова няма да се омъжи скоро. 28-годишната синоптичка от две години чака милионера Тодор Минев да се ожени за нея, но Венета Райкова разби всичките й планове.

Никол срещу Венета Райкова

Венета Райкова срина Никол Станкулова

Причината е в последната книга на Вени. Там са описани подробно скандални моменти от телевизионния живот на България.

Въпреки че писателката не е упоменала имена от Нова ТВ или някакви известни личности, някои от нейните герои бяха разкрити моментално.

Така например в романа се намеква, че Никол Станкулова е достигнала до тези висини в медията благодарение на креватните си подвизи. Нещо, което е шокирало гаджето й, пише ежедневник.

Тодор не предполагал, че годеницата му има такова минало и щом го прочел в книгата на Венета Райкова, останал потресен. Милионерският син не искал да се показва повече със синоптичката на публични места, защото го било срам.

Никол и Минев са заедно от две години и се очакваше скоро да чуят марша на Менделсон. Засега обаче това се отлага, което сразило красивата синоптичка.

Венета Райкова по принцип написа тази книга, за да си го върне на Нова ТВ. Блондинката е бясна, че от медията никой не я подкрепи в скандала с Юксел Кадриев.

Както е известно, новинарят осъди бившата журналистка за уронване на престижа. Причина стана едно издание на „Горещо“ от 2011 г., в което бившата му жена говори за него и живота им заедно.

Етническият турчин обаче не погна медията или продуцентите, а най-беззащитната – водещата. Никой не протегна ръка на Венета тогава и тя за отмъщение разкри мръсните игри на Нова телевизия чрез своя роман.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Никол Станкулова е съсипана, Венета Райкова разби живота й!”

  1. Ох неприятно е но

    май 20. 2017

    Иди сега доказвай, че нямаш сестра. Въпреки, че ако е само гадна кал,аз лично бих дала под съд Венета. Истината е, че Никол изглежда като анжел и чак не ми се вярва това да е вярно. Обаче все пак ми светва една лампичка, научавайки, че гаджетата й са милионери, някакво скрито сметкаджийство изплува май… От друга страна може просто да си мисли, че е гадже за милиони и затова все милионер да хваща. Струва ми се, че след осъждането й за клевета, Венета не би си позволила да пише лъжи, но знам ли…

  2. Антон

    май 20. 2017

    Никол е скрита лимонка, още като беше с Ангел Ангелов му изневеряваше с шефа ми, идваше в офиса му през деня, той заключваше офиса и след 2 часа излизаше рошева.

Добавете коментар