Михаела Маринова не е на себе си тази седмица!

Младата певица и участничка в "Като две капки вода" - Михаела Маринова, се намира в най-кошмарния си период. Тя пропусна официалната част от своето дипломиране със средно образование и това я наранява безкрайно, научи Kliuki.bg. [caption id="attachment_386123" align="alignleft" width="297"]Михаела Маринова Михаела Маринова страда. че не е абитуриентка[/caption]

Мишето сама реши да не присъства на абитуриентския си бал, но нейни приятели твърдят, че в нощта на самия бал тя е плакала с глас. Девойката трудно понесла мисълта, че няма да бъде абитуриентка, което е за цял живот.

В момента тя се намира в чужбина, където избяга точно заради абитуриентската си вечер. 18-годишната певица не искаше да има никаква връзка с реалността по време на най-великата нощ за зрелостниците на "Любомир Пипков". Михаела Маринова не се е появила и на изпращането на випуска, което по традиция се прави няколко дни преди абитуриентския бал. Откакто е завършил срокът, тя изобщо не се е вясвала в училище. Девойката не искала да гледа завистливите погледи на съучениците си. Родителите на Мишето също изживели трудно това, което я сполетя в училище. Те отдавна искали да видят дъщеря си като абитуриентка и след като узнали, че това няма да стане, им станало много мъчно. Припомняме, че Михаела Маринова се оплака от своите съученици още преди няколко месеца. Тя сподели, че те й завиждат, че е известна и има кариера. Всичко е започнало още от явяването й в X Factor първия път, когато отпадна в Къщата на съдиите. След това всички в класа й злорадствали, че не е стигнала до концертите. Лошите отношения с връстничките й (тъй като в класа й са само момичета) са причината Михаела Маринова днес да не е абитуриентка. Макар решението да е нейно, това няма как да не я натъжава, защото една от големите мечти на всеки човек при нея се изпари.