Зад коравия и деспотичен нрав на Слави Трифонов се крият тежки травми, белязали го за цял живот.

Всички трудности в живота на привидно супер успешния шоумен Слави Трифонов се коренят в първите години от живота си. Тогава то преживява поредици от трудни събития, сблъсква се с коравата съдба прекалено рано. така и се сдобива с твърдата черупка на сърцето си, която и до днес никоя не успя да пробие, научи kliuki.bg.
[caption id="attachment_386242" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не обича да говори за детството си Слави Трифонов не обича да говори за детството си[/caption]
За ужасния характер на Дългия се носят митове и легенди. Той обича да унижава хората, най-вече подчинените си, да им вика и да ги обижда. Не по-добре се държи и с нежните си половинки. Тях иска да затвори в златна клетка и да завърти живота им единствено около себе си. Затова и на 50 все още е ерген и без наследници.
Оказва се, обаче, че преди няколко десетилетия Слави е бил на мястото на мачкания и унижавания. Той не веднъж е разкривал, че не обвинява родителите си за детството, което е голям кошмар за него. Трифонов разкрива, че проблемът е бил в него. Той не е обичал себе си, както не се обича и до днес. Просто сега причините са други.
Още в детската градини лелките открили музикалните дарби на малкия Славчо. Той все бил на първа линия на тържествата, а останалите все му се подигравали за нелепите му изпълнения. Той нямал приятели и до осми клас си останал "самотен отличник". Родители му били много взискателни към оценките, които носи, и дори за петици получавал жестоко мъмрене.

Рано-рано Трифонов станал отряден председател.

След това "повишение" съученици и връстници съвсем започнали да избягват бъдещата звезда. Подигравали го, побийвали го и станал отявлен аутсайдер. Щом влиза в музикалната гимназия, подигравките продължават с пълна сила. Слави се определя като "кльощав и смотан" и новите му съученици от пръв поглед го набелязват за своя жертва. ситуацията става още по-напечена, когато го избират за комсомолски секретар.
По време на комунизма, децата, избирани за подобни постове, се оказват мразени от всички. Трифонов няма друг избор, освен да бъде по-нисък от тревата и да гледа да не влиза в конфликти. "Имах чувства то, че бездомните кучета не ме харесват”, признава днес Слави.
Освен в училище, шоуменът търпи подигравки и от противоположния пол. Първото момиче, в което той се влюбва, е плевенчанка, дошла на гости при баба си в Долни Дъбник. Там Трифонов ходел на риба с приятели. Девойката се е запечатала в съзнанието му като "Елена предателката". Тя първоначално откликва на интереса му и двамата преживяват своите романтични мигове, пише hotarena.net.
Хубавата Елена, обаче, секва мераците му точно в сюблимния момент. След това Слави я кани отново на среща, но тя не иска повече да го види. И така, повече от 30 години по-късно, той е все така неуспешен в любовта и самотен.