Шок: Галя от „Каризма“ е болна, Миро не е на себе си! (ето от каква болест страда певицата)

Шок: Галя от „Каризма“ е болна, Миро не е на себе си! (ето от каква болест страда певицата)
Гласувайте за статията

Галя от „Каризма“ страда от това заболяване от няколко години!

Галина Курдова или просто Галя от „Каризма“, както всички знаят дуетната половинка на Миро, е болна. Певицата, живееща от години в Англия, страда от заболяване, което се отключило след проблема й с дрогата.

Галя от Каризма

Галя от „Каризма“ падна в плен на клептоманията. Повреди я влечението й към дрогата

Припомняме, че Галя от „Каризма“ беше зависима от наркотиците и често посягаше към коката и амфетамините. Последва лек проблясък и тя се зарече, че ще се очисти веднъж завинаги от мръсотията. Но това отключи настоящото й заболяване, което е клептомания.

Миро от „Каризма“ останал в ступор като разбрал какви ги върши приятелката му. Навремето двамата бяха повече от брат и сестра дори, споделяха всичко. Затова и сега Миро място не може да си намери и не иска да повярва, че кротката и добра Галка си проваля сама живота.

Галя от „Каризма“ крадяла това, което й харесва най-много – както правят повечето клептомани. Тя посягала предимно на гримове и козметика. То не били червила, спирали, моливи, сенки, ружове и пудри.

Галина Курдова прибирала всичко, което й се мерне пред очите от свои приятелки или колежки. Въпреки това обаче внимавала да не взима няколко неща наведнъж и да не краде от магазини. Все още болестта не била развита дотам, че да не мисли какво прави, разкриват нейни познати.

„Галка се снабдяваше с козметика предимно по общи изяви с други певици. Или в моментите, когато дойдат гримьори да я приготвят за някоя изява. Често пъти последните си тръгваха без едни от най-качествените си и скъпи помади“, коментират запознати.

Това заболяване, както и всяко друго, подлежи на лечение. Но първо човекът трябва да се осъзнае и да го пожелае сам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар