Тази истина за принцеса Даяна ще смрази кръвта ви! (Живяла е в истински кошмар)

Тази истина за принцеса Даяна ще смрази кръвта ви! (Живяла е в истински кошмар)
Гласувайте за статията

Принцеса Даяна е живяла в истински кошмар

Принцеса Даяна е била нещастна с живота си с принц Чарлз. Истината за нея направо ще смрази кръвта ви, пишат медиите на Острова.

Според техните писания любимата принцеса на народа дори направила опит да сложи край на живота си. И то когато била бременна в четвъртия месец с първородния си син.

принцеса Даяна

Принцеса Даяна живяла в истински кошмар

Жестоката случка станала в резиденцията на кралицата в Сандрингам, Норфолк. Годината е 1982, януари. В записките си обаче прелестната Даяна пише друго. Тя твърди, че не е искала да се самоубие, я само да привлече вниманието на нейния си съпруг.

По това време Чарлз е изживявал бурна любовна авантюра с Камила Паркър. И изобщо не обръщал никакво внимание на нежната си, бременна съпруга.

Принцеса Даяна се опитала да му каже, че е отчаяна и не спирала да плаче. Той обаче студено й отговорил да се вземе в ръце и да не го притеснява повече. И после й обърнал гръб, като отишъл на езда.

Единствено внимание й обърнала кралица Елизабет Втора. Свекърва й се притеснила силно, че може да се случи нещо на плода. Но Даяна била убедена, че няма да изгуби бебето си. И имала само много синини по корема си.

Според нейните записки бащата на принц Чарлз също бил против нея. Принц Филип „съветвал” сина си, че ако първите пет години брака му с нея не потръгне, да си кара „със стария, ергенски живот”.

Принцеса Даяна разкрива още една от многобройните кошмари по време на брака си.

Това станало по време на един панаир. По това време тя страдала от булимия. Принц Чарлз знаел за проблемите й, но нехаел. По това време не била слагала и троха от дни. Същият ден също не се хранила. И в един момент, при обиколката им из панаира, й прилошало.

И за да не припадне, се подпряла на рамото на съпруга си. Вместо да я подкрепи, той й се развикал, че не припаднала зад вратата на дома им, а пред хората, на публично место.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар