Бомба! Цветелина Грахич заряза Слави Трифонов? (Скандални подробности)

Бомба! Цветелина Грахич заряза Слави Трифонов? (Скандални подробности)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич напуска Слави Трифонов

Цветелина Грахич зарязва Дългия. Бек вокалистката на Ку-ку бенд вече няма да бъде в шоуто на Трифонов. Според последната информация босненката искала да се изявява самостоятелно. Тя ще прави соло кариера, гласи последната клюка.

Според близки на шоуто Слави Трифонов бил набрал много на певицата си. В последно време тя не била никак стриктна в изпълнение на задълженията си. Ексцентричната изпълнителка не идвала редовно на репетиции. А когато го правела, закъснявала много. Освен това Цветелина Грахич често кръшкала, като ходела по турнета с годеника си Кристиян Шаламанов и неговия бенд.

Според други босненката не издържала на напрежението. В последно време тя отслабна драстично. Като твърдеше, че сала се е подложила на диета, измислена от самата нея. Но за специалистите диетата й е опасна и дори може да увреди сериозно на здравето.

Освен това певицата припадна на участие, което още повече настои потребителите срещу нейния хранителен режим. В добавка Бенда имал доста изнурителни репетиции.

Покрай абитуриентските балове музикантите и певците на Слави Трифонов нямали и ден почивка. А и всяка вечер двамата с Борис Солтарийски имала участия, понякога и по две на вечер. Това напълно изтощило вокалистката на Слави Трифонов и Цветелина Грахич взела решение да напусне.

Нейното место веднага заема Невена Цонева. Половинката на дългокосия барабанист от „Шоуто на Слави” Венелин Венков моментално приела предложението. Красавицата казала, че за нея е чест и привилегия да работи в шоуто на Дългия по Би Ти Ви.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич напуска Слави Трифонов

Още тази вечер певицата ще бъде на екран.Невена Цонева и Венко имат бебе, което се роди миналата година.Невена Цонева е една от любимките на Слави Трифонов. Тя участва в първото издание на „Мюзик айдъл”, където грабна приза. Освен това участва и в музикалното шоу „Гласът на България”, но не стигна до финала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба! Цветелина Грахич заряза Слави Трифонов? (Скандални подробности)”

  1. варналия

    юни 19. 2017

    Кети,след като е родила не се счита за безработна Отглеждането на едно дете е по-важно и от кариера на певица

  2. факт

    юли 15. 2017

    Отново отлично попадение за Слави, защото Невена Цонева е многократно по-талантлива от босненската лигава циганка

Добавете коментар