Наталия Кобилкина дере наивници! Продава капки за бъдещи милионери (Още за скандала)

Наталия Кобилкина дере наивници! Продава капки за бъдещи милионери (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина не се спира

Наталия Кобилкина е намерила нов начин да трупа пачки. Прясната младоженка е загърбила медения си месец. Дяволитата рускиня вече се е насочила към доходоносна търговия.

Секс гуруто е намерила лесен чалъм да мами наивници и да прибира парите им.Сега госпожа Кобилкина- Дертакис продава капки за бързо забогатяване.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина скубе пари от наивници

Според офертата ефектът им е мигновен. А изпълнението напълно елементарно, но при определени правила.
„Слагаш седем капки под езика сутрин и вечер. Само че условието е десетина минути да не хапваш нищо. В противен случай магията не действа”, съветва Наталия Кобилкина.

Вълшебната отвара премахвала „страха от бедност, неудобството да си поискаш .Възвръщала чувството за ценност и значимост, позволявала да се отвориш и да приемеш изобилието на всички нива”, убеждавала последователките си рускинята.

Дали капките правят тези, които ще ги използват богати, не е доказано. Но определено цената от 60 лева за флаконче няма как да не напълни сметките на Кобилкина.
Вероятно чудодейната отвара се харчи, защото в списъка си прясната младоженка има още лекове за различни емоционални болежки.

Само срещу 50 лева за шишенце Наталия Кобилкина лекувала жени, които не могат да си намерят мъже и такива, които се пренебрегвани от тях. Имало и такива, които премахвали страха от старост. Още капки, които на същата цена помагали да получиш предложение за брак от свестен мъж. Тази есенция сексоложката упорито наричала „покана за брак”.

В списъка на Кобилкина имала още капки за сексуалност, дори за придобиване на значимост и такива, с които да откриеш каква е ролята ти в живота.
Тези от последователките й, които наистина искали нещо приказно, също не оставали разочаровани .

Гуруто в изкуството на нужните ласки им предлагала капки за гейши и принцеси. Само срещу 40 лева мераклийките можели да накарат мъжа срещу себе си да се грижи за тях, а не обратното. Най-функционалните обаче били капките за защита на аурата.

Така хитрата Наталия Кобилкина продавала във вид на спрей. Те се пръскали в областта на третото око. Освен това хидратирали кожата и фиксирали грима. Така нейните последователки получавали есенция три в едно , само срещу „скромните” 50 лева за шишенце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наталия Кобилкина дере наивници! Продава капки за бъдещи милионери (Още за скандала)”

  1. Вени

    юли 14. 2017

    НАП дали си върши работата, Наталия не издава никакви документи, камо ли касов бон.

Добавете коментар