Гала се вайка зарари Мари: Ето я голямата й мъка!

Гала се вайка зарари Мари: Ето я голямата й мъка!
5 (100%) 1 vote

Гала е съсипана, щерка й стана голяма дама, но не пред очите й!

Водещата Гала не иска да повярва, че е изпуснала по-голямата част от детството на дъщеря си. Мари вече завърши училище, а майка й я е нямало през повечето време, научи Kliuki.bg.

Гала

Гала не видя Мари как става жена

Причината блондинката да изпусне всичко хубаво в живота на своето дете се корени в „На кафе“. Заетостта на Гала в предаването й е коствало да види как щерка й расте и се превръща в жена.

Все пак обаче тв водещата успя да бъде до Мари винаги когато тя има истинска нужда от нея. Преди половин година девойката претърпя операция от апендиксит.

„Беше кошмар, защото до последно не бяхме сигурни, че е това. На практика тя влезе в операционната в самия край и беше рисковано. Много се притеснявах.“ – споделя днес Гала.

Водещата оглавява сутрешното предаване на Нова ТВ от 17 години. За този период тя натрупа здраво богатство, но на висока цена.

„Нашата работа е такава, че не сме от 09 до 17 ч. и после да сме свободни. Не, при нас има ангажименти постоянно, защото по всяко време на деня нещо може да се промени.“ – казва още Гала.

Може да се каже, че блондинката е толерантен родител, защото остави щерка си да учи в България, въпреки че желанието на майката беше за чужбина. Причината е връзката на девойката със сина на Джуджи, който остава у нас.

В крайна сметка Гала изпусна много, но пък и спечели много. Тя е най-богатата тв водеща в страната, което донякъде е изненада, но и факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар