Гринго утешава пометналата Софи Маринова по уникален начин!

Гринго утешава пометналата Софи Маринова по уникален начин!
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова има най-добрия мъж до себе си в момента!

Певицата Софи Маринова отново не успя да задържи детето на Гринго, но пък той й показва всячески, че я обожава. Новоизлюпеният певец не само не се сърди на жена си, но и я утешава с всички сили, научи Kliuki.bg.

Софи Маринова и Гринго

Гринго трогна Софи Маринова

Оказва се, че влюбеният мъж е решил да смеси любовта с творчеството си. Той е направил специална песен за Софка, която ще излезе след дни.

„Скоро ще я видите и чуйте. Моята жена заслужава това, тя е най-страхотната жена в целия свят. Ще направя още много песни за нея, защото тя е прекрасна.“ – разкрива Гринго.

Както е известно, Софи Маринова вече няколко пъти забременява, но все се оказва фалшива тревога. Последния път все пак се счита, че певицата наистина е заченала, но след това обаче е пометнала.

Гринго не се отчайва и продължава да вярва, че ще стане баща, и то не на кого да е, а на детето на Софи Маринова. Тя го направи певец и е в основата на кариерата му.

Припомняме, че той беше обикновен охранител, когато се залюби с фолк дивата. След като стана известен покрай Софка, Гринго напусна работа в дискотеката и се отдаде на творчество.

Всъщност всички около Софи стават певци. Осен мъжа, и синът й вече е чалга изпълнител. Лоренцо, който е още тийнейджър, издаде своя първи сингъл, който има и видеоклип.

„Обичам да правя близките си щастливи. Щом искат да пеят, никога не бих ги спряла.“ – споделя Софи Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар