Вече са ясни имената на помощничките на Светлана Василева в бизнеса с изнудванията!

Вече са ясни имената на помощничките на Светлана Василева в бизнеса с изнудванията!
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева не действа сама, има кой да й помага!

Плеймейтката Светлана Василева продължава да потъва още повече в скандала, който сама си изплете. Блондинката е разследвана заради проституция, но се оказва, че не действа сама.

Светлана Василева

Светлана Василева не действа сама

Две приятелки й съдействат в изнудванията на господа, пише HotArena.net. Техните имена са Милена и Ани. Не са известни, но с тези темпове може и да станат.

Както е известно, Светлана Василева бе уличена в изнудвания към свои любовници. Тя често ги притискала до стената със заплахата, че ако не й дадат пари, ще разкаже всичко на жените им.

Явно Ани и Милена също са в кюпа. Предполага се, че и те са правели същото със свои любовници.

Преди седмици лъсна друга информация, която замесва Светлана Василева даже в трафик на момичета. В момента тече разследване по този въпрос.

Скандалите около Светла са толкова много, че не се знае дали ще успее да издържи на напрежението. Във „ВИП Брадър“ тя показа, че е с лабилна психика и се разплака пред критиките на Станимир Гъмов.

Ако се докаже, че върти подобен бизнес обаче, то Светлана Василева ще се превърне в доста по-голям играч от този, за когото я считаха. Предстоят подробности по скандалния случай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар