Димо Алексиев: По-унизен досега не съм бил! (Всичко за кошмара на актьора)

Димо Алексиев: По-унизен досега не съм бил! (Всичко за кошмара на актьора)
1 (20%) 1 vote

Димо Алексиев се зарича повече никога да не участва в кулинарното предаване!

Актьорът Димо Алексиев е много разочарован от случилото се с него в „Черешката на тортата“. Звездата от „Откраднат живот“ не иска и да се сеща за това, което стана, научи Kliuki.bg.

Димо Алексиев

Димо Алексиев е разочарован от „Черешката на тортата“

Както всички видяхме, Димо се изложи тотално и дори влезе в историята на предаването като един от най-лошите участници. Той събра едва 22 точки от общо 40, но по-неприятното за него беше, че нищо не му се получи.

Храната, която Димо Алексиев приготви, изобщо не ставаше за ядене. Гостите му останаха гладни. Освен това той сервира десерта в пластмасови съдове, което направи лошо впечатление на всички.

Най-неприятното за гостите беше, че актьорът не ги покани у дома, а там, където се снима „Откраднат живот“ – в болница. Те трябваше да ядат в медицинско заведение, което не е никак апетитно.

За капак номерът с веселбата накрая също не се получи. Никой не схвана това, което искаше да направи.

Всичко това накара Димо Алексиев да се чувства доста зле. За него „Черешката на тортата“ е едно от най-лошите преживявания.

„Не бях се чувствал по-унизен досега. Наистина ми стана много неприятно. Вече няма да участвам, това е сигурно.“ – споделя Димо.

Единственото хубаво, което му остана, е хонорарът от предаването, който не е никак малко. Така той сигурно е успял да се почерпи за свое здраве с парите, спечелени от Мастър Шеф.

Много известни личности са минавали през „Черешката на тортата“, но Димо Алексиев се отличи като един от най-слабите участнити. Дано у дома не готви както в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Димо Алексиев: По-унизен досега не съм бил! (Всичко за кошмара на актьора)”

  1. валя

    юли 20. 2017

    Беше най-сладкият участник, който си спомням. Смях се от сърце и много му благодаря за това весело представяне!

Добавете коментар