Пълен обрат: Ани Салич го удари на живот, Бранко притеснен за децата! (водещата отново влюбена)

Пълен обрат: Ани Салич го удари на живот, Бранко притеснен за децата! (водещата отново влюбена)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич живот си живее след развода с Бранко Салич!

След развода с мъжа си Бранко, водещата Ани Салич отново разбра що е то щастие, свобода и живот на воля. Новинарката години наред отлагаше тази драстична стъпка само в името на децата си Лазар и Хана.

Ани Салич

Ани Салич започна да се усмихва отново

Бракът й с Бранко Салич обаче се превърна в кошмар – изневери, отсъствия от дома, скандали и ядове. И в крайна сметка Ани реши да помисли и за себе си. Свободата явно така й се услади, че тя вече дори прекалява, разкриха близки до нея източници.

Оказа се, че Ани Салич все повече не си стои у дома. Отдала се е на социален живот, срещи с приятели, а вече май има и нова тръпка, пише вестник „Ретро“. Синът й Лазар не бил проблем, защото вече е голям и си има свой живот.

За щерка си Хана обаче измислила извънкласни занимания като я записала на школа по танци. Скоро момичето щяло да замине и на летен лагер с учителката си по танци и останалите деца. Лагер, който Салич платила моментално и се радвала, че ще има време за себе си.

„Ани се кани да замине на море в Гърция. Не иска да признае с кого е планирала почивката си, но като я гледаме колко е нетърпелива и как се черви, определено става дума за мъж. Дано да е открила свестен човек, заслужава го“, коментират нейни познати.

Бранко Салич обаче изведнъж сякаш се обърнал на 180 градуса и започнал все повече да се тревожи за децата си. Той не спирал да се отбива в дома им и да се интересува от семейството си. Нещо, което навремето не му беше особено присъщо.

Източниците подозират, че интересът му е най-вече към Ани Салич и се надява да успее да си я върне. За жалост се очертава да си остане излъганото камилче, тъй като водещата започна да се усмихва отново чак, когато му видя гърба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар