Сватбата на Силвия Зубева и Тодор Скримов зарадва всички!

Сватбата на Силвия Зубева и Тодор Скримов зарадва всички!
5 (100%) 1 vote

Силвия Зубева се венча за своя любим мъж!

Тодор Скримов се казва мъжът, който плени сърцето на най-красивата учителка в страната ни. Силвия Зубева вече е омъжена за волейболния ни национал, научи Kliuki.bg.

Силвия Зубева и Тодор Скримов

Силвия Зубева ощастливи живота на Тодор Скримов

Сис и Тошко бяха гаджета едва година и няколко месеца преди сватбата си. Въпреки че връзката им не е от най-дългите, те са убедени, че са един за друг.

„Благодаря на Господ всеки ден, че ме срещна с теб. Ти си моята усмивка, моят живот, моето всичко.“ – споделя Силвия Зубева за своя мъж.

Двойката по всяка вероятност няма да живее в България, а в Русия, тъй като отскоро Скримов играе там. За целта Силвия ще трябва да напусне работата си тук.

Както е известно, Зубева стана най-горещата и желана учителка в цялата страна. Преди 2 години ученици разпространиха нейни снимки в интернет и оттам започна всичко.

Сиси, както я наричат приятелите, работеше за 400 лв. в софийско училище, преди да се запознае с Тодор. Волейболистът получава далеч повече и ще може да й осигури по-охолен живот.

Това охолство ще е добре-дошло и за детето им, което е на път. Силвия е бременна и затова сватбата стана толкова бързо и неочаквано.

Тодор Скримов е на 27 г. и отдавна мечтае да стане баща. Говори се, че щом узнал, че приятелката му чака бебе от него, той моментално се озовал в бижутериен магазин, където избрал най-красивия пръстен за предложение за брак.

Тошко и Сиси няма да могат да се насладят на меден месец, тъй като учителката скоро трябва да роди. Те ще сторят това най-вероятно след като станат родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар