Мариана Попова проговори за Веско: Стана ясно дали ще има сватба!

Мариана Попова проговори за Веско: Стана ясно дали ще има сватба!
Гласувайте за статията

Мариана Попова е щастлива с Веселин Плачков, но не мисли за бъдещето!

Поп дивата Мариана Попова изживява бурен любовен романс с актьора Веселин Плачков. Двамата са едва от година заедно, а вече живеят под един покрив.

Мариана Попова

Мариана Попова и Веселин Плачков живеят ден за ден

Това накара мнозина да смятат, че певицата е намерила новия си Ханес и ще прави ново семейство. Нещата обаче стоят по малко по-особен начин.

Всъщност дуетната половинка на Орлин Горанов няма намерение да се омъжва скоро. Тя не е традиционалистка и се гордее с това.

„Не са ми важни изобщо тези неща. Каквото трябва да стане, става. Животът подрежда всичко. Сценарият на любовта не се пише от човека.“ – философства Мариана Попова пред в. „Шоу“.

Така тя разсейва всякакви съмнения и спекулации, че с Веселин Плачков мислят за брак. Напротив, те са се оставили на течението и просто са щастливи един с друг.

И двамата имат разбити семейства преди това, от които имат по една дъщеря. Затова може би и на Веско, и на Мариана наистина не им е важно да вдигат сватба и да правят всичко официално.

Припомняме, че Попова вече веднъж беше много близо до брака, но си остана само сгодена. Бащата на детето й й направи предложение по време на „ВИП Брадър“, ала не последва сватба.

Може би точно това е разочаровало толкова певицата. Тя години наред се надяваше Ханес да задвижи нещата около тяхното бракосъчетание, но той така и не го стори.

Днес тя е във връзка с Веселин Плачков. Двамата живеят ден за ден и гледат просто да се наслаждават един на друг, без да му мислят много, научи Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар