Постъпката на Евтим Милошев е трогателна: Ето защо Христина избра него пред Димитър Рачков!

Постъпката на Евтим Милошев е трогателна: Ето защо Христина избра него пред Димитър Рачков!
Гласувайте за статията

Евтим Милошев се оказа душа човек, който милее за ближния!

Продуцентът Евтим Милошев не е много познат на широката общественост, тъй като стои зад кадър и не блести пред прожекторите. Затова само най-близките му знаят, че той всъщност е изключително добродушен човек, научи Kliuki.bg.

Евтим Милошев

Евтим Милошев се оказа душа човек

Една постъпка на сценариста на „Откраднат живот“ го доказва. Тя е свързана с актьора Ненчо Илчев.

Когато звездата от „Столичани в повече“ се нуждаел най-много от помощ, я получил от своя началник. Това се случило преди около 5 години.

Тогава Ненчо нямал собствено жилище и живеел със съпругата си и детето им в таванско помещение, предоставено им от Съюза на артистите. Актьорът обаче е бил наясно, че не може да продължава вечно така.

„Бях много притеснен, защото синът ми тръгваше вече на училище, а ние не живеехме с свое жилище и нямахме никаква сигурност. Споделих ситуацията с Евтим Милошев, а той ми каза да не го мисля. Само след дни ми продаде своя апартамент на безценица.“ – спомня си днес Ненчо Илчев.

Всъщност тв продуцентът се е оказал на огромна загуба, тъй като е купил жилището на двойна цена от тази, която предложил на Ненчо. Той обаче знаел, че актьорът е в затруднено финансово положение и затова направил този жест към него.

Апартаментът бил чисто нов. Евтим Милошев и семейството му са щели да се нанасят там, но впоследствие нещата се променили. Така сценаристът показал на всички голямото си сърце.

Именно тази негова добродушност е в основата на любовта на Христина Апостолова към него. Говори се, че тя е предпочела Евтим пред Димитър Рачков точно заради тази чувствителност, която носи продуцента.

Митко бил по-друг тип човек. Много повече мислел за печалба и пари, дори бил готов да направи почти всичко за постигането им.

Милошев от своя страна е по-богат от комика, но това сякаш го е направило и по-човечен. Той разполага с големи финансови възможности, но не се е самозабравил, а напротив, винаги помага на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар