Асен Блатечки не си поплюва, направо го е ударил през просото!Късметлията си е късметлия. Някои мъже и една жена не могат да завъртят

до себе си. А Асен Блатечки е на път да си направи харем. За момента в него има "само" две красавици, но и това хич не е малко. [caption id="attachment_390238" align="alignright" width="260"]Асен Блатечки Асен Блатечки върти и двете си жени[/caption] Като се има предвид, че това са жена му Катерина Горанова и екс любовницата и майка на сина му Борил - Диляна Попова. Оказа се, че след дълго главоблъскане и чудене коя от двете да избере, Асен Блатечки реши да си ги прибере заедно. Това съобщи столичен ежедневник. Близки до него разкриха още преди седмици, че той е подновил горещите си отношения с Диляна Попова. На която дори купува нов и просторен апартамент в баровски квартал на столицата. Да, жилището е планирано за сина му, но в близките 18 години манекенката ще се шири в него.

Щедростта на Блатечки накарала Попова също да се отпусне и да прояви щедрост, но в друго отношение. Лъсна истината, че през цялото време тя така и не успяла да забрави чувствата си към лошото момче на родното кино. И в момента била готова и на тайна връзка с него.

"Диляна прие, че Асен Блатечки ще остане и ще живее със семейството си, сиреч с двете Катета. Но щом той така добре се грижи и се държи с нея и с Борил, какво й пречи да краде малко от времето на Горанова", коментират източниците. Виж, самата Катерина Горанова може да се окаже проблемът в случая и бързо-бързо да разтури харема на актьора. Защото отдавна е ясно, че тя не търпи подобни практики и окото й няма да мигне като посочи вратата на Блатечки. Май е добре Асен да използва "намалението" и да се порадва още малко на двуженството си, защото скоро ще му се наложи отново да избира. Този път обаче категорично.