Уникум, братче: Наша Сузанита се чекне и дупи разголена от 13-годишна! (виж шока тук – снимки)

Уникум, братче: Наша Сузанита се чекне и дупи разголена от 13-годишна! (виж шока тук – снимки)
Гласувайте за статията

Сузанита не за първи път се съблича и чекне като изтървана!

Скандалът с 14-годишната Сузи Мурад още държи България. Видно е, че болшинството от хората не могат да приемат за нормално поведението на Сузанита. И не считат за похвално едно дете да се държи като жрица на любовта пред камерите.

Сузанита

От 13годишна Сузанита е започнала да афишира тялото си и да изкушава с него мъжете

Оказа се обаче, че щерката на Орхан Мурад не се съблича за първи път. Сузанита се е дупила и кълчела провокативно още докато е била на 13 години. Потресаващо, но факт.

За нейно съжаление обаче, тогавашното й парче някак се е изгубило. Минало е между капките и не е успяло да се превърне в хит. Така, както стана с абсурдната „Луцифер и Буда“.

Предишното парче на Сузанита се нарича „Короната е моя“. Не е ясно дали е искала да каже нещо на кака си Гери-Никол, или просто е съвпадение, но там Сузито умира да се прави на интересна.

Както ще видите от снимките, тя се намира на едно легло, стиснала две пушки в двете си ръце. Всъщност леглото е по-скоро огромна спалня, върху която Сузанита е почти гола.

„Добре де, баща й е сляп. Ама майка няма ли това момиче, не вижда ли тя какво прави дъщеря й. На тези години нормалните момиченца още си играят с кукли. Ето на, вижте Крисия как изглежда. Да, веднъж си сложи маникюр детето, но дотам – истинско хлапе е. Пред нея Сузанита изглежда като леля й“, коментират потресени потребители в мрежата.

Лошото е, че на това момиченце изобщо не му пука кой какво говори. За нея важното е само едно – да има кликове на видеата й и да се води известна. Колко и докога обаче, е друг въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар