Мария за Гущеров: Заключи ме в клетка, задушавах се! (Още скандални признания)

Мария за Гущеров: Заключи ме в клетка, задушавах се! (Още скандални признания)
Гласувайте за статията

Мария все още не е приключила темата за втория си съпруг

Поп фолк дивата Мария бе казала, че за нея Гущеров вече е затворена страница. Оказа се, че това не е така.

Мария

Гущеров държал Мария в златна клетка

Гласовитката от Стара Загора се зарече публично да не коментира интимния си живот с Християн Гущеров. Това породи много спекулации какво точно се е случвало между чаршафите и стените на луксозния им дом. Коментарите бяха разнообразни.

Но накрая миньончето на поп фолка реши да сложи край и затова отново проговори за връзката си с бизнесмена. И за причините, довели до развода.

„Разминахме се някъде. Може би заради прекалено дългата пауза, която направих с пеенето. След това динамиката, срещите ми с много и различни хора, приятелите ми върнаха интереса към живота. Поставях си твърде много лишения пред самата себе си, за да обгрижвам нашия свят”, разкрива причините певицата.

Мария признава, че й дошло в повече да влиза от брак в брак. И то защото все „някой нещо иска от теб, не спира да те натиска и да изисква все повече и повече”, търси причините тя. Според нея тя самата се е вкарала в златна клетка, в която в един момент се задушила напълно.

Сега вече Мария е разбрала едно. Че не трябва в името на спокойствието на връзката си да ограничава социалните контакти. Пълната изолация не хармонизира връзката, напротив. В един момент нещата ескалират и след това раздялата е само на една крачка.

След развода си с Християн се чувства свободна и щастлива Защото сега вече може да прави това, което преди не е правила. А то е да се забавлява с приятелки, да ходи на женски партита, изобщо да се чувства свободна.

„С Християн не можех да права тези обикновени неща. Нямах това право. Всеки трябва да има своето време и лично пространство. В противен случай се задушаваш и бързо идва краят. Това е моето усещане за нещата”, философства Мария.

Все пак поп фолк дивата не е загубила вяра в любовта. Тя дяволито признава, че има човек до себе си, който я прави щастлива. И се надява един ден да дари дъщеря си Мария с братче или сестриче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар