Цепи мрака: Щерката на Гала се превърна в топ изкусителка! (виж я без дрехи на плажа – снимки)

Цепи мрака: Щерката на Гала се превърна в топ изкусителка! (виж я без дрехи на плажа – снимки)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Гала – Мари Будева определено е страшно парче!

От свенливо и скромно наглед момиче, дъщерята на Гала – Мари Будева се превърна в гадже трепач. 19-годишната девойка винаги е била красива, но днес вече е истинска жена.

Гала

Мари Будева вече е станала истинска жена, при това страшно красива

Мари буквално разцепи мрака с последните си снимки в социалната мрежа. На една от които си е направо гола. Дъщерята на Гала е снимана в гръб на плажа като ясно се вижда, че е захвърлила горнището на банския си.

Останала само по капела и едва забележими прашки, Мари Будева показва такова дупе, че и много модели могат да й завидят. Най-важното е, че това е нейното тяло, без употребата на така обичания напоследък фотошоп.

Не се съмняваме в това кой е фотографът на тази красива картина. Със сигурност това е гаджето на Мари – Константин. Както знаем, Коцето е единственият син на приятелката на Гала – Джуджи.

Двамата с Мари се загаджиха преди около две години като в началото водещата на „На кафе“ не одобряваше връзката им. Причината за това беше доста по-освободеният и темпераментен характер на Константин.

За разлика от Гала, Джуджи пък винаги е адмирирала любовта на младите. А и къде ще намери по-свястна и готина бъдеща снаха от Мари Будева?!

„Обожавам Мари. Тя е снахата, за която дори не съм смеела да мечтая. Откакто е с нея, синът ми не е същият. Станал е по-разумен, уравновесен, направо грее. Радвам се, че вече и Гала го опозна и даде благословията си. Дано се обичат все така децата ни“, надява се чаровната Джуджи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цепи мрака: Щерката на Гала се превърна в топ изкусителка! (виж я без дрехи на плажа – снимки)”

  1. rosi ros

    авг. 11. 2017

    На мен така ли ми се струва но това момиче е много черно и има цигански черти ,голяма глава ,дебели вежди ,големи зъби,а на последната снимка не е тя това е съвсем друго момиче.Но и тя като майка си ще стане голяма разпоретина.

Добавете коментар