Бомба: Гущеров призна чувствата си към Светлана Василева! (виж какво написа в профила си + СНИМКИ)

Бомба: Гущеров призна чувствата си към Светлана Василева! (виж какво написа в профила си + СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Християн Гущеров сащиса всички с последния си пост в мрежата!

Бившият съпруг на Мария – Християн Гущеров смая всички с последния си пост в социалната мрежа. Това се случи снощи, когато младият бизнесмен публикува изненадващо снимка от събиране с няколко приятели. Един от които е рапърът Ванко 1.

Гущеров

Гущеров призна чувствата си към Светлана Василева – приема я като най-добър приятел

Дотук нищо странно, ако единствената жена на сепарето, заедно с Хриси и компания, не беше плеймейтката Светлана Василева. Както ясно ще видите от фотото, Гущеров и Светлана седят в непосредствена близост един до друг и сякаш даже са се гушнали.

Не бързайте обаче да обявявате тяхната романтична връзка, защото се оказа, че те са наистина просто приятели. При това „най-добри“ ако съдим по хаштага на Християн #bestfriends.

След появата на фотото в мрежата заваляха различни коментари като най-логичните предположения са две. Първото от тях е, че Християн Гущеров и Светлана Василева действително са в супер близки отношения и се обичат искрено. Нещо като братче и сестриче.

А второто е, че милионерът се опитва да дразни бившата си съпруга Мария, след като тя разкри пред медиите, че бракът им е приличал на затвор за нея.

Както знаем, това се случи преди броени дни и Мария разказа как не е можела да излиза с приятели и да се весели, докато е била обвързана със съпруга си.

Къде всъщност е истината, това си знае само Християн Гущеров. А може да има и трети вариант, за който ние изобщо не подозираме. Поне засега, тъй като ще продължим да следим развитието на отношенията между тримата и да ви информираме.

#bestfriends – това гласи хаштагът над снимката на Хриси

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Гущеров призна чувствата си към Светлана Василева! (виж какво написа в профила си + СНИМКИ)”

  1. Елена

    авг. 11. 2017

    Може да си я е поръчал,с консумация!

  2. Елена

    авг. 11. 2017

    Може да си я е поръчал,с консумация!

Добавете коментар