Изритаха Дарина Сарелска от Нова ТВ! (Първи коментар на Васил Иванов за скандала)

Изритаха Дарина Сарелска от Нова ТВ! (Първи коментар на Васил Иванов за скандала)
4 (80%) 1 vote

Уволниха Дарина Сарелска

Дарина Сарелска вече е безработна. Шефката на новините по Нова ТВ е аут от медията. Новината мълниеносно обиколи публичното пространство. Шефското място ще заеме Силвия Зурлева. Служителите на медията са шокирани от рокадата.

Дарина Сарелска вече е аут от Нова тв

Дарина Сарелска запази местото си дори след грандиозния скандал, който гръмна с разследващия журналист Васил Иванов. Той доброволно напусна телевизията.

Но Иванов подчерта, че напуска заради цензурата, която налагала шефката на новините. Освен това тя защитавала само и единствено интересите на нейни високопоставени приятели от всички нива на властта.

Това се случи преди месеци. Васил Иванов даде и официална пресконференция със Слави Трифонов. Скандалът месеци наред тресеше медиите, преди да позатихне. И изведнъж бомбата избухна, а тътенът продължава да шокира мнозина.

До момента Дарина Сарелска не е дала коментар по случая. Но от Нова ТВ излезнаха с официално изявление, пише Пик.

„Всички сме благодарни на Дарина за работата и усилията, които допринесоха за издигането на Новините на Нова до настоящата им позиция на доказан лидер в ефира.Вярваме, че Дарина Сарелска ще успява и в своите бъдещи проекти”, заявиха от медията.

А приемничката й Силвия Зурлева обеща, че ще работи с всички от екипа на новините. И още, че ще се стреми да запази най-високите постижения на медията и ще постига още по-големи резултати.

Дарина Сарелска е благодарила на колегите и вече бившите си шефове за работата. Но оттам не й вярват. Според слуховете шведските й началници изобщо не били доволни от цензурата, която налагала.

Нито пък искали тяхната собственост да има лош имидж. И затова я уволнили.

„Днес е един наистина добър ден за българската журналистика!!! И огромна надежда, че нещата ще се променят…“, пък гласеше първия коментар на Васил Иванов по повод уволнението на шефката на новините Дарина Сарелска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар