Гала не е на себе си: Не искам пак да мина през този ад! (Вижте от какво трепери)

Гала не е на себе си: Не искам пак да мина през този ад! (Вижте от какво трепери)
Гласувайте за статията

Тв водещата Гала е в плен на сериозни притеснения.

Докато всички говорят, че „На кафе“ може да не се върне на екран през есента, Гала си има много по-сериозни кахъри, които да я занимават през топлите месеци. тя не веднъж е признавала, че смъртта на баща й е най-тежкият и кошмарен момент в живота й. А сега трепери от страх да не загуби майка си, узна kliuki.bg.

Гала се показа като добра дъщеря

Гала и майка й са станали още по-привързани една към друга, откакто най-важният мъж в живота им си отиде. А тв водещата не иска да повтаря предишни грешки и сега прекарва повече време с родителката ви от всякога. Блондинката страда от един вид параноя да не би и тя да я напусне без време.

От известно време Гала не живее с дъщеря си Мария, която вече е самостоятелна с гаджето си. А водещата явно се чувства самотна само с любимия си Стефан. Затова е решила да прибере в своя дом и майка си. Така хем ще може да я наглежда, хем ще си правят компания в моментите на тъга, които налягат и двете.

Гала усеща, че е направила правилния избор.

Тя не е искала майка й да остане сама на старини, след като загуби сродната си душа. А и винаги й е помага и сега дойде ред за отплата. Освен това, родителката била голяма къщовница и я отменяла с домашните задължения.

Така водещата дори е решила да освободи домашната си прислужница и да цака парите за заплатата й за да глези майка си. Освен това, Гала коренно е променила начина си на живот. Тя съвсем е изолирала случаите на излиза по женски с Кремена и Зейнеб. А и техните изпълнени със съдържание и пълни с клюки и кифленски истории разговори вече са й втръснали до болка, пише retro.bg.

Сега водещата предпочита да излиза на спокойни вечер със Стефан и майка си и е станала голяма домошарка. А любимият й явно не се противи срещу свършения факт, пред който е бил поставен – да живее със свекървата си. Скоро Гала, майка й и Стефан ще заминат заедно и на луксозна ваканция в Труция, която водещата е предпочела пред морските забавления с дамската си компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гала не е на себе си: Не искам пак да мина през този ад! (Вижте от какво трепери)”

  1. Стефан ли?

    авг. 12. 2017

    Че той, Стефан, няма думата в тази къща. Като вземе да вади пари колкото Гала, и си купи своя къща, тогава ще дава мнение кой може да живее там, и кой не. Стефан също е на гости, затова е по-нисък от тревата.

  2. 123

    авг. 13. 2017

    Само едно не разбрах ,какво ме интересува мен Гала-разпоретината ,че нейната майка и че и някакво жиголо край тях Няма ли за какво да пишете .

Добавете коментар