Елен Колева въобще не съжалява за провалената си връзка с Калин Терзийски.
Въпреки че стана за резил пред цяла България във "Фермата" Елен Колева въобще не съжалява и че участва в риалитито. Там тя се залюби с писател-алкохолик Калин Терзийски. А след това цяла България след драмите им месеци наред. Но те вече са зад гърба на актрисата, научи kliuki.bg. [caption id="attachment_390944" align="alignright" width="300"]Изборът на Елен Колева май не е никак случаен Изборът на Елен Колева май не е никак случаен[/caption]
Сега Елен Колева е влюбена до полуда в своя любим Марсел Коен. Двамата се залюбиха скоро след края на "Фермата" и на връзката между актрисата и Терзийски. А днес тя намира връзка между двете си любови. Според нея, ако не бе стигнала до "края на възможностите си" във връзката с Калин, вероятно е нямало да срещне настоящата си любов.
Риалити предаването е повратен момент в живота на звездата от "Шивачки", и то към добро. Въпреки че Елен Колева определя писателя за добре забравено минало, макар и доста близо, мнозина смятат, че Марсел доста прилича на младия Терзийски. Той е духовно извисен, запален по спорта, не близва алкохол и практикува медицина. А Калин също бе млад, строен и ерудиран преди алкохолът да съсипе живота му.
Затова приближени на актрисата смятат, че тя е намерила копие на бившия си, защото още е влюбена в него. Дори и така да е, най-важното за е Елен Колева е да се чувства щастлива и влюбена, както сега. Двамата с Марсел в момента се подвизават на родното Черноморие и демонстрират на всички чувствата си, сякаш никой не ги гледа, пише hotnews.bg.