Елен Колева изненада: Добре, че беше Терзийски, че да залюбя Марсел! (Вижте размишленията й)

Елен Колева изненада: Добре, че беше Терзийски, че да залюбя Марсел! (Вижте размишленията й)
4.7 (93.33%) 3 votes

Елен Колева въобще не съжалява за провалената си връзка с Калин Терзийски.

Въпреки че стана за резил пред цяла България във „Фермата“ Елен Колева въобще не съжалява и че участва в риалитито. Там тя се залюби с писател-алкохолик Калин Терзийски. А след това цяла България след драмите им месеци наред. Но те вече са зад гърба на актрисата, научи kliuki.bg.

Изборът на Елен Колева май не е никак случаен

Изборът на Елен Колева май не е никак случаен

Сега Елен Колева е влюбена до полуда в своя любим Марсел Коен. Двамата се залюбиха скоро след края на „Фермата“ и на връзката между актрисата и Терзийски. А днес тя намира връзка между двете си любови. Според нея, ако не бе стигнала до „края на възможностите си“ във връзката с Калин, вероятно е нямало да срещне настоящата си любов.
Риалити предаването е повратен момент в живота на звездата от „Шивачки“, и то към добро. Въпреки че Елен Колева определя писателя за добре забравено минало, макар и доста близо, мнозина смятат, че Марсел доста прилича на младия Терзийски. Той е духовно извисен, запален по спорта, не близва алкохол и практикува медицина. А Калин също бе млад, строен и ерудиран преди алкохолът да съсипе живота му.
Затова приближени на актрисата смятат, че тя е намерила копие на бившия си, защото още е влюбена в него. Дори и така да е, най-важното за е Елен Колева е да се чувства щастлива и влюбена, както сега. Двамата с Марсел в момента се подвизават на родното Черноморие и демонстрират на всички чувствата си, сякаш никой не ги гледа, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар