Ти да видиш! Сузанита с първо участие, майка й я кара да се съблича

Ти да видиш! Сузанита с първо участие, майка й я кара да се съблича
Гласувайте за статията

Въпреки че има само две парчета, Сузанита вече има първото си участие.

Столичен клуб реши да яхне вълната на славата на Сузанита, уреждайки й първото участие. В четвъртък вечерта 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад излезе на сцената на дискотека в Студентски град. Плътно до нея бе и майка й Шенай, разбра kliuki.bg.

Сузанита е нахъсана за бляскава кариера

Сузанита е нахъсана за бляскава кариера

Тъй като е малолетна, Сузанита е придружавана от родителката си. Въпреки това, присъствието й в клуб в 2 посред нощ отново вбеси мнозина, които поискаха компетентните органи да се самосезират. Не е ясно дали ще има последствия за Сузи. Видимо е, обаче, че това няма да е първото й и последно участие.

Благодарение на парчето си „Луцифер и Буда“, което бе заклеймено за крадено, тя успя да стане сензация само за една нощ. А сега е решила да материализира спорния си и скандален успех, припечелвайки от участия. Рециталът й сигурно е продължил доста кратко, защото има само две песни досега. Но, за да се появи на сцената, Сузанита е прибрала 800 лева.

Разбира се, това е нищожен хонорар на фона на хиляди, които прибират фолк певиците. Но пък има много поп и естрадни изпълнители, които прибират същата сума след години на сцената. Интересът към Сузи Мурад очаквано е предизвикан не от нейното творчество, а от провокативното й поведение, пише „Уикенд“.

Оказва се, че главен виновник за него е именно майка й Шенай. Дамата на младини е искала да бъде певица, но не е имала необходимите качества. Затова сега е твърдо решена да направи дъщеря си звезда на всяка цена. И докато Орхан Мурад се чуди как да защитава Сузанита в национален ефир, съпругата му подкрепя и насърчава нейната разкрепостеност!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ти да видиш! Сузанита с първо участие, майка й я кара да се съблича”

  1. Арабаконашки бекярин

    авг. 14. 2017

    Какво е това родителка??? Неграмотни нищожества!!! Родител а не родителка! Да вА еба в мамата!

Добавете коментар