"Шоуто на Слави" май ще остане и без другата си беквокалистка - Лили Стефанова.

След уволнението на Грахич, рокадите в "Ку-Ку Бенд" въобще не свършват до тук! Явно над беквокалистките в предаването тегне някаква прокоба и никоя не може да се задържи за дълго. Ако Цветелина напусна принудително, то Лили Стефанова се кани да го направи напълно доброволно, научи kliuki.bg.

[caption id="attachment_391126" align="alignright" width="300"]На Лили Стефанова също й кипна На Лили Стефанова също й кипна[/caption]

През всички години досега, красивата певица оставаше все в сянката на Грахич. И както босненката бе все лансирана като любимка на шефа, така за отрицателно време си изпроси уволнението. То дава възможност на Лили Стефанова да се докаже и да блесне на малкия екран с талант. Но, нейните планове май са други и  в тях не се включва да остане в "Шоуто на Слави".

Напълно възможно е предаването да се върне на екран без нито една от двете си беквокалистки. За Грахич всички вече разбрахме защо не е част от екипа. Но причината на нейната колежка е меко казано изненадваща. Оказва се, че тя никога не си е давала зор за бляскава кариера и голяма слава. Работела за Трифонов някак помежду другото.

Лили Стефанова от скоро има доста заможно гадже. Господинът още от началото на връзката им я увещава да спре да извива глас в малкото студио в НДК и да си живее като царица с него. Той бил син на мастит бизнесмен и самият имал бизнес зад граница. Близки на двойката споделят, че нищо чудно скоро да минат и под венчилото.

Но досега певицата все не намирала смелост да направи тази крачка. Притеснявала се от несигурното бъдеще. Явно вече се е убедила в сериозните планове на мъжа до себе си и във финансовата обезпеченост, която може да й предложи. Затова Лили Стефанова си е наумила да стане поредната, която ще каже "Довиждане" на Слави Трифонов, пише razkritia.com.

Лятната ваканция на шоуто и напускането на Грахич тя приела като добри предпоставки да си подаде молбата за напускане. Дали Лили Стефанова наистина ще избере любовта пред възможностите за кариера, ще разберем в началото на новия сезон на "Шоуто на Слави" на 11 септември!