Бомба в Нова ТВ: Синоптичката Гери Малкоданска съобщи най-щастливата за нея новина! (виж тук + снимки)

Бомба в Нова ТВ: Синоптичката Гери Малкоданска съобщи най-щастливата за нея новина! (виж тук + снимки)
2 (40%) 1 vote

Гери Малкоданска изненада не само колегите, но и семейството си!

Празненство подготвят в Нова телевизия след като една от любимите синоптички Гери Малкоданска хвърли бомбата. С най-щастливата за нея и за всяка друга жена новина.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска място не може да си намери от щастие след това, което й се случи

А именно, че вече е официално сгодена и ще се омъжва. Да, Гергана Малкоданска е получила предложението за брак от приятеля си Алекс Ковачев преди около месец. Двамата бяха на едно от многобройните си пътувания – този път на остров Сицилия.

Тогава Гери получила романтична вечеря, придружена от огромен букет червени рози. В една от тях бил скрит и годежният й пръстен, разкриват близки до нея източници, пише „Галерия“.

Милионерът Алекс Ковачев и Малкоданска са заедно от близо половин година, но още от началото той бил луд по нея. Решил, че тя ще бъде неговата съпруга и майка на децата му. Затова и когато Гергана приела предложението с охота, той направо се разтреперил от вълнение.

Веднага след връщането си от Италия, Гери Малкоданска запознала майка си с Алекс, а жената останала очарована. Бъдещият зет й подарил прекрасен парфюм от Милано, а жестът я разтопил.

Единственият недоволен от бъдещата сватба на влюбената двойка е бившият приятел на синоптичката Демир Доган. Синът на Ахмед Доган още имал чувства към хубавата Гергана и се разделил с нея единствено заради ултиматума на лидера на ДПС.

Не е ясно още кога ще бъде датата на сватбата, но със сигурност ще е определена за догодина. Гери обожава морето и по всяка вероятност венчавката ще бъде край вълните, най-вероятно през летните месеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба в Нова ТВ: Синоптичката Гери Малкоданска съобщи най-щастливата за нея новина! (виж тук + снимки)”

  1. ivan

    авг. 23. 2017

    Egati groznata mutra ima taq…

Добавете коментар