Плаче от щастие: Ути Бъчваров стана татко на близначки! (пазеше в тайна до последно – СНИМКИ)

Плаче от щастие: Ути Бъчваров стана татко на близначки! (пазеше в тайна до последно – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Ути Бъчваров най-после се сдоби със своя рожба, при това с цели две!

Честито да му е на Ути Бъчваров! Майсторът на черпака взриви цяла България с новината, че най-после е станал татко. Да, това е самата истина. И не, той не си е взел куче или коте, а действително стана баща на две прекрасни близначки.

Ути Бъчваров

Ути Бъчваров най-после си има свои рожби

Вестта шокира всички, защото до момента никой нямаше представа за случващото се. Може би единствено най-близките до него хора и разбира се, самата майка на децата.

Рожбите на Ути Бъчваров са прекрасни момиченца, за които той от толкова години се молеше на Господ да го дари. Ето, че най-сетне това се случи и ние, както и приятелите му, пожелаваме здраве и цялото щастие на бебетата и развълнуваните родители.

Припомняме, че Ути Бъчваров от години правеше опити за ин витро зачеване с приятелката си Мария, която е с 6 години по-възрастна от самия него. Бъчваров е на 47 лазарника, но не бързаме да поздравяваме майката Мария.

Към момента не знаем дали родилката е тя, или друга жена, с която Ути се е свързал през последните 1-2 години. Знаем, че двамата с Мария бяха заедно и през 2015-та, но готвачът винаги е бил крайно потаен в личния си живот и умело бяга от медиите.

Дори за раждането на децата му съобщи не самият той, а приятелката му Ирина Тенчева. Ето и какво точно написа тя в социалната мрежа като поздрав и пожелания към Ути и жената до него.

„Мили батьо, днес с новината за раждането на дъщерите, ти ме направи най-щастливия човек! Миналия октомври те орисах до една година да прегърнеш рожба! Толкова съм радостна, че те достигна пожеланието ми!

На добрите мъже Господ изпраща момичета. На теб – две! Бъди дълголетен и консумирай без мярка любовта, която само децата ни дават!

Обичам те! Наздраве!“, написа Тенчева.

Ирина първа съобщи новината

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар