Емилия явно няма да се окаже толкова вярна и почтена съпруга!Поп фолк дивата Емилия години наред е минавала с образа на страдалка

пред обществото. Съкрушената жена на Коко Динев, която му дава цялата си вярност и любов. А той, видиш ли, не спира да я тормози, изневерява и дори да й посяга. [caption id="attachment_392254" align="alignright" width="261"]Емилия Емилия мачкала чаршафите с Румен Дахлев, докато се кълняла в любов и на Коко[/caption] Признаваме, че тази история определено хващаше дикиш. Мало и голямо се юрна да жали пайнерката. И да я съветва да си намери нов и добър мъж. Е, със или без съвети, Емилия откри такъв. Спорно е доколко "добър" е изборът й при все, че този мъж се оказа скандалния Румен Дахлев, наричан още Черния принц. Дахлев отдавна е разследван от ГДБОП за трафик на дрога. Навремето Дахлев беше любовник на ретро певицата Лия и спонсорираше кариерата й. Същото правил и в момента с Емилия, която към днешна дата водела живот на принцеса. Това разкриха доверени източници пред вестник "Галерия". "То не са подаръци, то не са маркови дрешки, глезотии и прочие. Румен Дахлев я обсипва с цялото си внимание. Наскоро дори й купи чисто нов автомобил, но Емилия още не го афишира пред хората, за да не дразни Коко", разкриха източниците.

Че Коко Динев ще се окаже раздразнен, е повече от ясно. Но не ако разбере за автомобила, а когато научи, че уж благоверната му е мачкала чаршафите с Румен Дахлев и по време на съжителството им.

Както се казва - нищо скрито не остава. И дойде времето, в което се разбра, че и Емилия далеч не е светица. Нито обречена на мъжа си Пенелопа. А ето и малко подробности за самия й любовник Румен Дахлев. Черният принц се радва на автопарк за над половин милион лева. Той е собственик на луксозна кооперация в родния си град Поморие, а притежава и няколко апартамента в столицата. Именно той се води тайният наркобос №1 на България. Въпреки че името му не присъства толкова често в крими новините като това на Маргините или Маджо, Дахлев бил доста по-голяма клечка от тях. Към днешна дата партньор му е крупният наркотрафикант от Хасково Димитър Начев - Сачмата, а преди време е свързван с големите риби Михаил Младжов и Мето Илиянски. ГДБОП го разследва за търговия с хероин и кокаин.