Защо бе, Крисия: 13-годишната сладурана копие на Николета Лозанова! (и като Сузанита ли ще я видим скоро – снимки)

Защо бе, Крисия: 13-годишната сладурана копие на Николета Лозанова! (и като Сузанита ли ще я видим скоро – снимки)
4.7 (93.33%) 3 votes

Крисия Тодорова също започна да се прави на фатална изкусителка!

След скандала с 14-годишната Сузанита и тоталния упадък, който образът й олицетворява, детето-чудо Крисия Тодорова остана една от малкото надежди на българите. За това, че не всяко хлапе у нас мечтае да прилича на проститутка, щото това много се котирало.

Крисия

Крисия също лудна по манията да се прави не само на голяма, но и на секси какичка. Новите й снимки втрещиха мнозина

Крисия и Сузи Мурад имат само година разлика, но ако Сузанита е докарала вид на магистралка, то откритието на Слави Трифонов уж успя да запази детското в себе си. Казваме „уж“, защото на последните снимки на разградската принцеса не личи нищо детско.

Крисия се е превърнала в копие на кака си Николета Лозанова и е очевидно, че приликата е съвсем целенасочена. Малката сладурана се е изпипосала с така модерните напоследък очила, чиито бум беше наложен именно от плеймейтката.

Очила с плътни лъскави рамки, нацупени устни и закачливо изплезен език – Крисито е изпълнила „указанията“ за селфи на големите какички едно към едно.

Мнозина не успяха да я познаят и дори се заеха да спорят, че това не е тя. Е, Крисия е. Съмнение няма. Коментарите към снимката й обаче са толкова красноречиви, че ако бяхме на мястото на родителите й, щяхме тутакси да я изтрием от мрежата.

„Леле, какво парче си, Крисия“, „Ама много си сладка, бе! Ела при батко“, „Маце от класа“ – тези и подобни отзиви биха се приели нормално за зряла жена на годините на Николета. Но насочени към дете като Крисия, звучат дори подсъдно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар