Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)

Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова не може да се отърве от проблеми в последно време!

Гласовитата и чаровна Тони Димитрова получи изненадващ и шокиращ удар. За 45 000 лева. Да, точно за толкова я осъдиха за авторски права братята Стефан и Кристиян Белеви.

Тони Димитрова

Тони Димитрова не спира да бере ядове в последно време

Двамата композитори били потресени и възмутени от това, че създадената от тях песен „В такава нощ“ е включена в сборна музикална компилация. Която е разпространена в тираж от 35 000 копия.

Първо двамата подали иск за само 2 хиляди лева, но по-късно сумата се увеличила в пъти. А накрая съдът се произнесъл в тяхна полза. Сега Тони Димитрова ще трябва да отдели тази рекордна за естрадните ни изпълнители сума. Отделно от това тя продължава и войната с Кичка Бодурова.

Която преди седмици я обиди публично като заяви, че ще й подари огледало, за да си гледа повече визията. Както и щяла да я насочи към Уикипедия, та да видела Тони коя е по-доказаната изпълнителка от двете.

„Извинявам се на всички читатели, че стават свидетели на една недостойна битка, която подхожда повече на пехливаните, отколкото на две жени, при това певици!

Но след всичко, което понесох от една персона, която се има за кралица (не знаех, че кв. „Комлука“ е бил кралство, но знае ли човек?), си дадох дума, че няма да дам и другата буза, няма да слушкам и да папкам, и няма да стоя безучастна, когато някой с чуждоземски акцент цапа името ми.

Когато обаче глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целия пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години“, изригна чаровната Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)”

  1. Амии

    сеп. 12. 2017

    Аз пък виждам пълен паритет между двете. И двете имат еднакъв брой песни, които съм запомнила. При все че едната е по- възрастна и е пяла по-дълго все пак. Всяка да си гледа нейното поприще и да не се сравнява с друга, ги съветвам аз.

Добавете коментар