Катето Евро на крачка от смъртта: Още помни този сблъсък с кошмара!

Катето Евро на крачка от смъртта: Още помни този сблъсък с кошмара!
5 (100%) 1 vote

Катето Евро още не може да се отърси от кошмара

Катето Евро е винаги позитивна и усмихната. Но този спомен изтрива усмивката от лицето й. Винаги, щом си го спомни, ужасът се изписва в очите й. Макар че годината е далечна, още през 1981 година, та помни добре кошмара. Тогава звездата от „Оркестър без име” е манекенка от известна българска модна агенция. И обикаля света за ревюта.

Катето Евро

Катето Евро била на косъм от смъртта

Майката на зевзека Сашо Кадиев не иска да си спомня за тази случка. Която е могла да бъде последната в живота й. Тя й не говори за нея, въпреки че приятели и колеги я познават като „голямата уста”.

Споменът за този кошмар изведнъж извиква шок и ужас от нея и тя се вцепенява. Защото ужасът от миналото я връхлита като тайфун.

Тогава Катерина Евро лети със самолет до Куба по работа.И това пътуване щяло да й коства живота. Този ужас я държал дълго, че до сега. Но тогава млада, въодушевена и щастлива тя лети за първи път над океана.

По това време да пътува със самолет е била за актрисата като сбъдната мечта. Днес тя вече с огромен страх се качва на това „дърво без корени”. Катето Евро със запъване разказва как летяла над океана, в пълна турбуленция.

Ситуацията била много патова. Дори екипажът на самолета се надявал на чудо и се притеснявал, че няма да се приземят живи и здрави. И че отново ще докоснат читави земята.

Едва по-късно разбрала, че пътуват точно над Бермудския триъгълник. Тогава тя мислила, че това са последните й мигове живот.
И че самолетът ще се разбие във водата. И никой няма да ги намери.

„Точно когато минавахме над Бермудския триъгълник, ситуацията излезе извън контрол. Страхотно изживяване-невероятна турбуленция. Действително беше много страшно. Психозата огромна. По това време се говореше за Бермудския триъгълник- как изчезват самолети, кораби, изобщо ужас…”, още трепери от кошмара Катето Евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар